Sky Team: Akce na Východ! Kyjev za 5.902 Kč, Budapešť za 3.565 Kč

20. 07. 2012     Letenky levně

České aerolinie a Alitalia spustily akce na lety na východ a jihovýchod od Prahy. Předevčírem zveřejněná akce na Tbilisi byla jen první vlašťovkou. Přes českého národního dopravce se dostanete přímými lety do Budapešti a zpět během léta za 3.565 Kč a do Kyjeva a zpět v září a říjnu za 5.902 Kč.

Štítky:
Alitalia, ČSA, Letenky Alitalia, Letenky ČSA, Letenky do Budapešti, Letenky do Kyjeva, Letenky do Maďarska, Letenky na Ukrajinu

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Budapešti? Zajímají vás letenky Kyjev? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční Východ: Moskva v létě za 4.675 Kč

    (07.05.2012, Letenky levně) Máte v plánu cestu do Ruska? Nyní je ideální čas a také poslední možnost, jak získat letenky tyto levně, a to zejména na srpen. Při kombinaci airolinek se dá dostat pohodlným letem do ruské metropole z Vídně za 4 675 Kč včetně poplatků a velkých zavazadel.

  • Akční letenky Praha – Tel Aviv od 4212 Kč!

    (06.02.2013, Akční letenky.cz) Pokud právě hledáte výhodné lety na Blízký východ, můžete zamířit na web El Al Israel Airlines, kde objevíte zpáteční letenky do Izraele za velmi zajímavé ceny. Rezervovat je možné palubní lístky z letiště Praha do Tel Avivu a Ejlatu.

  • Letenky z Polska s cenou pod 400 korun

    (15.09.2011, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky lze dnes najít, pokud zvolíte za své odletové letiště některé z blízkých v Polsku. Letenka do Irska za cca. 1000 korun, Brusel přibližně za 400 korun, do Skandinávie či Itálie také pod 400 Kč. Kyjev za krásných 677 korun - všechny ceny jsou za zpáteční letenku! K zajímavým letenkám patří také let do Egypta a zpět za cenu 3 562 korun vč. tax. Termín letu je v první polovině prosince.  

  • Speciální akce na letenky od aerolinky Lufthansa

    (26.06.2013, Akční letenky.cz) Akční nabídku letenek do Afriky, Asie, Severní a Jižní Ameriky či na Blízký východ se slevou až 45% můžete nyní najít na webu německé letecké společnosti Lufthansa. Akce ovšem trvá jen do zítřejšího dne a platí pro cestovní období 1. říjen – 31. březen resp. 30. červen 2014.


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.