Předvánoční Paříž s ČSA za 2.939,- Kč

16. 10. 2012     Letenky levně

Letecká společnost ČSA nabízí levné letenky z Prahy do Paříže. Chcete zažít předvánoční atmosféru Paříže nebo ušetřit na nákupech v povánočních slevách? Zkuste letenky s ČSA z Prahy do Paříže za 2.939,- Kč na cesty na konci listopadu, začátkem prosince a v lednu. Rezervace jsou možné do 28. 10. 2012. Pro rezervaci volejte do cestovní agentury Sky+ (www.skyplus.cz).

Štítky:
Akční letenky, ČSA, Letenky ČSA, Letenky do Francie, Letenky do Paříže

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • EasyJet: Předvánoční let Praha – Lyon a zpět za 1.360 Kč

    (03.08.2012, Letenky levně) Britská nízkonákladová aerolinka easyJet aktuálně nabízí na celý předvánoční prosinec nejnižší tarify z Prahy do Lyonu a také z Lyonu do Prahy. Díky tomu se dostanete tam i zpět za 1.360 Kč včetně všech poplatků a zavazadla do 10kg. V ceně není jen vystavovací poplatek, který se může lišit podle místa vystavení.

  • WizzAir: Na předvánoční nákupy do Milána za 1.300 Kč

    (05.09.2012, Letenky levně) Letecká nízkonákladová společnost Wizz Air nabízí letenky do předvánočně laděného Milána za výhodnou cenu. U maďarského přepravce si tak nyní můžete rezervovat zpáteční letenku z Prahy do Milána za příjemných 1.300 Kč; např. v termínu 2. prosince – 9. prosince . Cena je včetně poplatků. Letenky můžete nalézt zde.

  • Levné letenky: předvánoční nákupy v zahraničí

    (28.11.2011, Akční letenky.cz) Vánoční trhy a nákupy s nimi spojené jsou velmi oblíbenou událostí nadcházejících dnů. Řada lidí dokonce vyráží za vánoční atmosférou (a nejen za ní) do evropských metropolí jako jsou Londýn, Paříž, Milán, Řím či Brusel. Poměrně levné letenky nabízí v současné době například aerolinky Ryanair, WizzAir nebo easyJet. Využijte třeba linky Praha – Paříž (CDG) [...]

  • Letenky do Londýna - s kým a za kolik?

    (14.12.2011, ALetenky.cz) Další díl našeho seriálu se bude týkat letenek do hlavního města Anglie. V Londýně v současné době sice vládne „předvánoční šílenství“, to však nemění nic na faktu, že se jedná o metropoli s bohatou historií a mnoha zajímavými místy.


Sponzorované odkazy