Levné letenky: předvánoční nákupy v zahraničí

28. 11. 2011     Akční letenky.cz

Vánoční trhy a nákupy s nimi spojené jsou velmi oblíbenou událostí nadcházejících dnů. Řada lidí dokonce vyráží za vánoční atmosférou (a nejen za ní) do evropských metropolí jako jsou Londýn, Paříž, Milán, Řím či Brusel. Poměrně levné letenky nabízí v současné době například aerolinky Ryanair, WizzAir nebo easyJet. Využijte třeba linky Praha – Paříž (CDG) [...]

Štítky:
easyJet, Levné letenky, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir: Na předvánoční nákupy do Milána za 1.300 Kč

    (05.09.2012, Letenky levně) Letecká nízkonákladová společnost Wizz Air nabízí letenky do předvánočně laděného Milána za výhodnou cenu. U maďarského přepravce si tak nyní můžete rezervovat zpáteční letenku z Prahy do Milána za příjemných 1.300 Kč; např. v termínu 2. prosince – 9. prosince . Cena je včetně poplatků. Letenky můžete nalézt zde.

  • Levně na prodloužený víkend třeba za nákupy

    (08.03.2012, Rádi cestujeme) Blíží se nám jaro a zaletět si levně na prodloužený víkend do evropských měst bude jistě zajímat mnohé z Vás. A není to tak složité. Levně se dá letět z Wroclawy nebo z Brna do Paříže či Milána a to za pár stovek. Co třeba na nákupy do Milána? Z letiště Bergamo se pohodlně dostanete speciálními autobusovými linkami, které přímo na letištích provozuje několik společností. Autobus vás odveze na hlavní nádraží v centru Stazione Centrale. Cena zpátečního lístku se pohybuje okolo 14 eur. Cena lístku na městskou hromadnou dopravu je jedno euro, jednodenní jízdenka stojí tři eura a dvoudenní 5,50 eur.

  • Předvánoční Paříž s ČSA za 2.939,- Kč

    (16.10.2012, Letenky levně) Letecká společnost ČSA nabízí levné letenky z Prahy do Paříže. Chcete zažít předvánoční atmosféru Paříže nebo ušetřit na nákupech v povánočních slevách? Zkuste letenky s ČSA z Prahy do Paříže za 2.939,- Kč na cesty na konci listopadu, začátkem prosince a v lednu. Rezervace jsou možné do 28. 10. 2012. Pro rezervaci volejte do cestovní agentury Sky+ (www.skyplus.cz).

  • Na nákupy do Londýna s easyJet

    (19.01.2011, Akční letenky.cz) Rádi nakupujete a zdejší nabídka zboží je pro vás nedostačující? Což takhle vyzkoušet něco nového a za nákupy vycestovat do zahraničí s leteckou společností easyJet? Aerolinka si za jednosměrnou letenku Praha – Londýn účtuje od 599 Kč včetně daní (např. 25. března 2011) a to už se vyplatí. Londýn se v současné době těší velké oblibě. 


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.