ČSA obnovují lety do Berlína a Stuttgartu, více letů nabídnou do Bruselu, Budapešti, Düsseldorfu, Kodaně, Milána, Tel Avivu nebo Ufy

31. 10. 2012     Aerolinie.info

ČSA od zimní sezóny 2012/2013 navyšují počet letů do Bruselu, Budapešti, Düsseldorfu, Kodaně, Milána, Tel Avivu, Ufy, Varšavy nebo Nižního Novgorodu. Společnost také obnovuje pravidelné letecké spojení z Prahy do Berlína a Stuttgartu.

Štítky:
ČSA

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Budapešti? Zajímají vás letenky Brusel? Letenky do Kodaně, Budapešti i Bruselu nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Výhodné ceny do celé Evropy s Air Berlin

    (06.03.2013, Letenky levně) Letecká společnost Air Berlin nyní nabízí velmi výhodné letenky do mnoha destinací s odletem z Vídně, Budapešti nebo Krakova: od 78,- EUR: Varšava od 88,- EUR: Berlín, Dusseldorf, Oslo, Kodaň, Londýn od 98,- EUR: Curych, Vídeň, Frankfurt, Sylt od 138,- EUR: Split, Thessaloniki od 198,- EUR: Ibiza, řecké ostrovy, Tunis od 258,- EUR.

  • Air Berlin: letenky z Vídně do Evropy od 1215 Kč

    (04.12.2012, Akční letenky.cz) Kromě vánočních akcí, které se bohužel týkají především německých letišť, nabízí německá aerolinka Air Berlin také levné letenky například z letiště ve Vídni. Nejlevnější jednosměrné lety jsou k mání od 1215 Kč a podívat se za tuto částku můžete do evropských měst jako jsou Stockholm, Řím, Milán, Kodaň či Paříž.

  • Zpáteční letenky do města módy – Milán za 851 Kč

    (12.06.2012, ) Máte rádi nakupování? V srpnu si můžete zaletět do italského Milána za akčních 851 kč. Kromě nakupování si můžete prohlédnout mnoho památek, například Katedrálu Narození Panny Marie. Pro milovníky fotbalu se nabízí prohlídka stadionů slavných týmů AC a Inter Milán. Letenky i ubytování  můžete objednávat přes formulář vpravo nebo na odkaze zde.

  • Letenky do Bruselu za 405 Kč, Paříž za 557 Kč

    (16.11.2011, Rádi cestujeme) Ryanair poskytuje na vybraných trasách v lednu slevu 15%. Vyhledali jsme levné letenky nejen od společnosti Ryanair. Cena levných letenek se pohybuje okolo 500 korun. Levně lze doletět do Bruselu (405 Kč), Říma (557 Kč) nebo Lyonu (1 127 Kč). Výhodnější ceny letenek jsou i do Burgasu.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.