Výhodné ceny do celé Evropy s Air Berlin

06. 03. 2013     Letenky levně

Letecká společnost Air Berlin nyní nabízí velmi výhodné letenky do mnoha destinací s odletem z Vídně, Budapešti nebo Krakova: od 78,- EUR: Varšava od 88,- EUR: Berlín, Dusseldorf, Oslo, Kodaň, Londýn od 98,- EUR: Curych, Vídeň, Frankfurt, Sylt od 138,- EUR: Split, Thessaloniki od 198,- EUR: Ibiza, řecké ostrovy, Tunis od 258,- EUR.

Štítky:
Air Berlin, Letenkz Air Berlin

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa: Promo tarify do destinací po celé Evropě, Moskva a Lisabon za 4.690 Kč

    (06.09.2012, Letenky levně) Německý přepravce Lufthansa reaguje na stávku některých svých zaměstnanců snížením tarifů z Prahy do celé Evropy. Kromě mnoha destinací v západní a jižní Evropě, do kterých se i přes slevu dlouhodobě dostanete levněji jinými aerolinkami, je v nabídce mnoho zajímavých měst, jejichž ceny jsou nyní velmi pod jakoukoliv konkurencí.

  • Výhodné JustFly letenky od aerolinky Air Berlin

    (17.07.2012, Akční letenky.cz) Už od června se klienti oblíbené německé aerolinky Air Berlin setkávají s novou strukturou tarifů, která jim umožňuje cestovat ještě výhodněji než dříve. Pro „nízkonákladové“ cestovatele se asi nejlépe hodí nejjednodušší tarif JustFly bez doplňkových služeb. Což takhle strávit několik dnů u Azurového pobřeží? Spíše v pozdějších termínech můžete v rámci zmiňovaného tarifu rezervovat třeba [...]

  • Air Berlin: letenky z Vídně do Evropy od 1215 Kč

    (04.12.2012, Akční letenky.cz) Kromě vánočních akcí, které se bohužel týkají především německých letišť, nabízí německá aerolinka Air Berlin také levné letenky například z letiště ve Vídni. Nejlevnější jednosměrné lety jsou k mání od 1215 Kč a podívat se za tuto částku můžete do evropských měst jako jsou Stockholm, Řím, Milán, Kodaň či Paříž.

  • Air Berlin nabízí nejlevnější letenky v tarifu JustFly

    (03.01.2013, Akční letenky.cz) Letenky za poměrně atraktivní ceny můžete pravidelně nacházet na webových stránkách němecné letecké společnosti Air Berlin. Výhodně například vychází cesty z letiště ve Vídni a termínů bývá obvykle dostatek. Právě teď jsou k dispozici třeba zajímavé lety na trase Vídeň – Curych (ZRH) od 1925 Kč včetně poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Libanonu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.