Austrian Airlines: levné letenky od 2200 Kč

03. 12. 2012     Akční letenky.cz

S akční nabídkou dnes příchází například letecká společnost Austrian Airlines, která mimo jiné propaguje letenky do Istanbulu a Záhřebu. Nejlevnější zpáteční cesty s rakouskou aerolinkou však můžete podniknout do Skandinávie a to od 2200 Kč (€87) včetně poplatků.

Štítky:
Akční letenky, Austrian, Letenky Austrian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA speciál: z letiště Praha do Evropy od 2200 Kč

    (07.11.2012, Akční letenky.cz) Aktuální akce tradiční letecké společnosti ČSA je zaměřena na letenky do okolních států a platí pouze do neděle 11. listopadu 2012. Z našeho hlavního města se takto můžete podívat do Německa, Polska, Slovenska, Maďarska či Itálie.

  • S Norwegian do Dánska, Finska či Norska od 2205 Kč!

    (13.06.2013, Akční letenky.cz) Pokud plánujete cestu do Skandinávie, vyplatí se prozkoumat nabídku nízkonákladové aerolinky Norwegian Air Shuttle, která mimo jiné létá také  z Letiště Václava Havla. Za výhodné ceny se můžete dostat z našeho hlavního města do Dánska, Švédska, Norska či Finska a za nejlevnější zpáteční letenky většinou zaplatíte okolo 2200 Kč.

  • Akční nabídka letenek společnosti ČSA od 2256 Kč

    (03.06.2013, Akční letenky.cz) Klienti české klasické aerolinky ČSA mohou sledovat nabídku výhodnějších letenek prakticky pravidelně a nejlevnější zpáteční lety jsou obvykle k dispozici za částky kolem 2200 Kč včetně poplatků. V těchto cenových relacích je možné cestovat na trase Praha – Miláno a nyní je v rezervačním systému dostatek termínů v měsících červen – srpen 2013.

  • Do Skandinávie od 2168 Kč s aerolinkou Norwegian!

    (18.07.2013, Akční letenky.cz) Cestovatelé využívající pro své výlety odletů z  Letiště Václava Havla mohou kromě dalších využít také nabídku nízkonákladové aerolinky Norwegian Air Shuttle, která létá z našeho hlavního města do Skandinávie napřímo. Za výhodné ceny se můžete dostat do Dánska, Švédska, Norska či Finska a nejlevnější zpáteční letenky obvykle vychází na ceny kolem 2200 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.