Vyhledejte “ty pravé letenky” snadno a rychle!

28. 11. 2012     Akční letenky.cz

Otravuje vás složité a zdlouhavé pátrání po ideální letence, díky které se vydáte do vaší vytoužené destinace? Pak by vám čas i námahu mohlo ušetřit nové vyhledávání na webu Aletenky.cz! Rozhraní pro vyhledávání letů bylo kompletně upraveno a ve výsledcích se nyní zobrazuje přehled letů seřazených podle kvality.

Štítky:
Nejlevnější letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky KAMKOLIV snadno a rychle!

    (21.02.2013, Akční letenky.cz) Pátráte po těch nejlevnějších letenkách po celém světě a chcete mít jejich ucelený přehled na jednom místě? V tomto případě vám může posloužit web Aletenky.cz, který se neustále vyvíjí a nabízí nejen efektivní vyhledávání letenek, ale také dalších služeb. Horkou novinkou je nyní funkce „Kamkoliv“, která umožňuje vyhledání těch nejvýhodnějších letů z jakéholiv letiště.

  • Nové vyhledávání: nejlevnější letenky objevíte snadno a rychle!

    (30.01.2013, ALetenky.cz) Svých uživatelů si vážíme, a také proto jsme vyslyšeli jedno z vašich přání a potřeb! Posledních pár dnů jste si na webu Aletenky.cz mohli všimnout užitečné novinky, díky které si snadno uděláte představu o tom, v jakých cenových relacích se aktuálně pohybují letenky na vámi zvolené lince.

  • Leťte levně na olympiádu! Zpáteční letenky z Prahy do Londýna od 3.330 Kč.

    (11.04.2012, Letenky levně) Letní olympijské hry se uskuteční v Londýně od 26. července do 12. srpna. Pro našince je to nejspíše nadlouho poslední šance, jak se podívat na vrcholný sportovní svátek levně a rychle. Lety do Londýna trvají dvě hodiny a jsou stále dostupná v příznivých cenových relací.

  • Last minute letenky do Hanoje od 14 555,- Kč

    (18.09.2013, Letenky levně) Pokud jste časově flexibilní a můžete si rychle sbalit kufr nebo vzít dovolenou, máme pro vás last minute letenky do Hanoje za dobrou cenu. Letenku z Prahy do Hanoje lze zakoupit již od 14.555,- Kč. (Příklad rezervace s odletem 1. 10. 2013 a návratem 13. 10. 2013 v našem vyhledávači). Cena platí do vyprodání míst.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.