Lufthansa chce nabízet třídu Premium Economy

06. 12. 2012     Aerolinie.info

Německá letecká společnost Lufthansa oznámila záměr rozšířit o třídu Premium Economy flotilu letadel na dlouhé tratě. Nová třída by měla zaplnit mezeru v nabídce mezi byznys třídou a klasickou ekonomickou třídou.

Štítky:
Lufthansa

Online rezervace letenek:

  • Nové lety SAS: Praha – Stockholm

    (19.03.2012, Letenky levně) Od 15. března 2012 SAS (Scandinavian Airlines System) obnovuje lety z Prahy do Stockholmu. Frekvence letů do švédské metropole se postupně zvýší ze současných dvou na pět letů týdně. Lety jsou provozovány ve dvou přepravních třídách – Economy Extra a Economy. Lety si můžete rezervovat na  www.flysas.com.

  • Wizz Air slaví 8 let: 20% sleva pro všechny, ale chce to štěstí!

    (16.05.2012, Letenky levně) Chcete si zaletět v létě k moři, či do velkých měst po Evropě? Ideální příležitost by byla teď, jelikož po včerejší slevě 20 % pro členy věrnostního klubu spustil Wizz Air tuto slevu pro všechny jako oslavu svých narozenin. Z Prahy se tak dostanete se slevou do Itálie, Španělska, Bulharska, Velké Británie a Nizozemska.

  • Wizz Air chce v Budapešti dále růst. Přidá nové letadlo

    (12.12.2012, Aerolinie.info) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air oznámila, že přidá nový letoun Airbus A320 na svoji základnu v Budapešti. To umožní navýšit osobní přepravu cestujících v roce 2013 o 20 % na 2,2 milionu.

  • Aktualita: nejlevnější letenky bude mít Wizz Air

    (24.07.2012, Akční letenky.cz) Poslední prohlášení nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air by mělo potěšit především její zákazníky. Přepravce totiž od srpna slibuje prodej nejlevnějších letenek na trhu! Nejnižších cen chce společnost dosáhnout novým obchodním trikem, který spočívá v proplácení rozdílu cen palubních lístků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švýcarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.