Nejtiššími dopravci na pražském letišti jsou HOLIDAYS Czech Airlines a Austrian Airlines

28. 11. 2012     Aerolinie.info

Ocenění Nejtišší dopravce pro rok 2012 získala v kategorii proudových letadel společnost HOLIDAYS Czech Airlines. Mezi vrtulovými letadly se podařilo obhájit titul z roku 2008 aerolinkám Austrian Airlines.

Štítky:
Austrian Airlines, Holidays Czech Airlines

Online rezervace letenek:

  • Easyjet a Malev jsou nejtiššími aerolinkami v Praze

    (01.12.2011, Rádi cestujeme) V kategorii proudová letadla zvítězila letecká společnost easyJet, v kategorii vrtulových letadel obhájil loňský titul maďarský dopravce Malév. ČSA se umístili na čtvrtém místě. Travel Service až na místě devátém.

  • Novinky a změny u aerolinky Czech Airlines

    (02.08.2012, ALetenky.cz) Naše národní letecká společnost Czech Airlines se v českém tisku objevuje vcelku pravidelně a jednotlivé změny a novinky jsou věřejností přijímány často rozporuplně.

  • Letenky za 6 korun jsou stále v prodeji, Cork za 55 korun

    (20.08.2012, Rádi cestujeme) Je to neuvěřitelné, ale aerolinka Ryanair má stále v nabídce letenky za 6 korun. A aby toho nebylo málo, přibylo několik dalších extrémně zlevněných destinací - irský Cork či francouzská Paříž. Můžete tak zakoupit letenky po Evropě za pár desítek korun! Poslední letenka vede z Budapeště do Bruselu. Svůj trip tak můžete obohatit o návštěvu krásného maďarského města. Cena zpáteční letenky je 9 korun.

  • ČSA budou propouštět, klesá jim počet cestujících

    (05.12.2011, Rádi cestujeme) ČSA dnes oznámily, že dojde k propouštění až 100 pilotů. Podle tiskové zprávy je důvodem propouštění, přesun jedenácti letadel do pronájmu HOLIDAYS Czech Airlines. Odchody nadbytečných pilotů budou probíhat postupně. Část z nich obdrží výpověď již v tomto týdnu, další budou v této věci oslovováni v následujících týdnech.


Sponzorované odkazy