Letenky Varšava – Bangkok pod deset tisíc

03. 02. 2013     AkčníLetenka.cz

Akční letenky z polské Varšavy nás tentokrát zavedou do Thajska. Letecká společnost Qatar Airways nabízí letenky do Bangkoku za 9.725 Kč.

Štítky:
Letenky do Bangkoku, Letenky do Thajska, Letenky Qatar Airways, Qatar Airways

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Varšavy? Vybírejte pohodlně online!
  • Letenky na Azory za 5 302 Kč, Benátky pod tisíc korun

    (19.07.2012, Rádi cestujeme) Cena za letenky na Azorské ostrovy se obvykle pohybují okolo 11 tisíc korun. Dnes lze ale zakoupit zpáteční  letenku za hezkých 5 302 korun a užít si tak "letní" dovolenou i v podzimních měsících. S ubytováním vás tento pobyt v exotice může vyjít na necelých 20 tisíc (2 osoby, 10 nocí - letenky vč. tax plus ubytování v hotelu Arcanjo). Při našem hledání levných letenek jsme narazili také na velmi levné letenky do Benátek. Letenka z Prahy do Benátek stojí 945 Kč, pokud jste členy Wizz Xclusive klubu.

  • Akční letenky na Nový Zéland za 18 tisíc z Prahy

    (09.12.2013, Rádi cestujeme) Aktuálně nejlevnější letenky (aspoň námi nalezené) z Evropy do Austrálie nebo na Nový Zéland vedou z Prahy do Brisbane, resp. Aucklandu. My jsme vybrali několik levných termínů z Prahy do Aucklandu s návratem do Vídně. Cena za takto nastavenou letenku je příjemných 18 014 korun. Tedy cena o několik tisíc nižší než je obvyklé.

  • Letenky do Japonska: opět levně za necelých 7 tisíc korun

    (30.03.2012, Rádi cestujeme) Nestává se to často, ale tentokrát vyhledanou letenku označíme jako "extrémně levnou". Proč taky ne, vždyť za necelých 7 tisíc korun vás Alitalia přepraví 9 200 km daleko. To znamená, že zaplatíte zhruba 0,75 Kč za kilometr - tomu může závidět i hodně, hodně úsporné auto. Pokud chcete do Japonska za uváděnou cenu, začněte vaší trasu v Bruselu. S přestupem v Římě doletíte do Tokia. Zpáteční let začíná v Tokiu, destinací letu je pak Budapešť. Opět je let s přestupem.

  • Kam doletíte za 800 korun? Třeba na Kypr

    (18.03.2012, Rádi cestujeme) Velmi levná letenka je k dispozici u aerolinky Ryanair a to na Kypr. Cena zpáteční letenky je zhruba 800 korun. Odlet je z německého letiště v Memmingenu u Mnichova. Připisujeme také levné ubytování, za které dvě osoby zaplatí něco málo přes 6 tisíc korun a to za dvě osoby a 10 nocí. Celkem za deset dnů na Kypru zaplatí dvě osoby 7 701 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.