Letenky na Azory za 5 302 Kč, Benátky pod tisíc korun

19. 07. 2012     Rádi cestujeme

Cena za letenky na Azorské ostrovy se obvykle pohybují okolo 11 tisíc korun. Dnes lze ale zakoupit zpáteční  letenku za hezkých 5 302 korun a užít si tak "letní" dovolenou i v podzimních měsících. S ubytováním vás tento pobyt v exotice může vyjít na necelých 20 tisíc (2 osoby, 10 nocí - letenky vč. tax plus ubytování v hotelu Arcanjo). Při našem hledání levných letenek jsme narazili také na velmi levné letenky do Benátek. Letenka z Prahy do Benátek stojí 945 Kč, pokud jste členy Wizz Xclusive klubu.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Benátek, Letenky do Itálie, Letenky do Portugalska, Letenky na Azorské ostrovy

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Benátek? Vybírejte pohodlně online!
  • Čtyři dny v Římě pro dva za 5 tisíc korun a letecky

    (27.09.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování jsme opět narazili na velmi zajímavou slevu - až 75%! Za dvoulůžkový pokoj, který původně stál něco málo přes 14 tisíc korun, nyní zaplatíte za 4 noci jen 3 570 korun! To v kombinaci s níže uvedenou letenku tvoří hodně levný balíček - dvě osoby za pobyt v Římě zaplatí cca. 5 tisíc korun! A to za ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu!  

  • Levné letenky: Benátky, Řím, Londýn

    (13.06.2013, Rádi cestujeme) Benátky, Londýn, Řím - přední evropské destinace a překvapivě levné pokud poletíte z Prahy či Brna. Posuďte sami - zpáteční letenka Praha-Benátky za cenu 658 korun, zpáteční letenka Brno-Londýn za 1 058 korun a po delší době let z Prahy do Říma za cenu pod 1 100 korun.

  • Letenky do Japonska: opět levně za necelých 7 tisíc korun

    (30.03.2012, Rádi cestujeme) Nestává se to často, ale tentokrát vyhledanou letenku označíme jako "extrémně levnou". Proč taky ne, vždyť za necelých 7 tisíc korun vás Alitalia přepraví 9 200 km daleko. To znamená, že zaplatíte zhruba 0,75 Kč za kilometr - tomu může závidět i hodně, hodně úsporné auto. Pokud chcete do Japonska za uváděnou cenu, začněte vaší trasu v Bruselu. S přestupem v Římě doletíte do Tokia. Zpáteční let začíná v Tokiu, destinací letu je pak Budapešť. Opět je let s přestupem.

  • Akční letenky: Island pod 5 tisíc, Kuba pod 9 000 korun

    (08.07.2013, Rádi cestujeme) Výborné cenové akce letenek lze nyní nalézt na internetu. Posuďte sami - Kuba za 8 875 korun 14 855, Norsko za 560 korun a dokonce let z Prahy do Ženevy za hezkých 1 585 korun. Vše jsou zpáteční letenky vč. tax! Na konci článku najdete snímky vybraných letenek.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.