Air Berlin nabízí nejlevnější letenky v tarifu JustFly

03. 01. 2013     Akční letenky.cz

Letenky za poměrně atraktivní ceny můžete pravidelně nacházet na webových stránkách němecné letecké společnosti Air Berlin. Výhodně například vychází cesty z letiště ve Vídni a termínů bývá obvykle dostatek. Právě teď jsou k dispozici třeba zajímavé lety na trase Vídeň – Curych (ZRH) od 1925 Kč včetně poplatků.

Štítky:
Air Berlin, Letenky Air Berlin, Letenky do Curychu, Letenky do Švýcarska

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky aerolinky Air Berlin v tarifu JustFly

    (13.11.2012, Akční letenky.cz) Na webu nízkonákladové letecké společnosti Air Berlin můžete kromě občasných akcí objevit také pravidelný přehled letenek do vybraných destinací za zajímavé ceny. To platí především pro případy, kdy můžete cestovat “na lehko” a rezervovat tak místo v tarifní třídě JustFly.

  • Akční letenky aerolinky Air Berlin v tarifu JustFly

    (20.09.2012, Akční letenky.cz) Na zajímavé letenky z Vídně můžete občas narazit v rezervačním systému oblíbené německé aerolinky Air Berlin, která mimo jiné nabízí také tarif JustFly umožňující výhodnější cestování. V tarifu nejsou zahrnuty doplňkové služby, a proto jsou ceny palubních lístků nižší.

  • Výhodné JustFly letenky od aerolinky Air Berlin

    (17.07.2012, Akční letenky.cz) Už od června se klienti oblíbené německé aerolinky Air Berlin setkávají s novou strukturou tarifů, která jim umožňuje cestovat ještě výhodněji než dříve. Pro „nízkonákladové“ cestovatele se asi nejlépe hodí nejjednodušší tarif JustFly bez doplňkových služeb. Což takhle strávit několik dnů u Azurového pobřeží? Spíše v pozdějších termínech můžete v rámci zmiňovaného tarifu rezervovat třeba [...]

  • JustFly: aerolinka Air Berlin představila nové tarify!

    (18.06.2012, Akční letenky.cz) Druhá největší německá aerolinka Air Berlin se snaží co nejvíce zavděčit svým zákazníkům a nově jim dává možnost zvolit letecký tarif podle jejich gusta. K dispozici jsou nyní FlyClassic (světle modrý) a FlyFlex (tmavě modrý) s doplňkovými službami jako jsou například rezervace sedadel či zavazadla zdarma, nebo JustFly (oranžový) bez dalších služeb.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.