easyJet dnes zahájil provoz linky Praha – Edinburgh

21. 03. 2013     Aerolinie.info

Nová linka do Edinburghu, která byla oznámena na podzim minulého roku, je osmou destinací letecké společnosti easyJet z letiště Václava Havla.

Štítky:
easyJet

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Edinburghu? Vybírejte pohodlně online!
  • LOT pozastavuje provoz Dreamlinerů

    (17.01.2013, Aerolinie.info) Letecká společnost LOT pozastavuje provoz dvou letounů Boeing 787 – Dreamliner. Reaguje tak na na doporučení Evropské agentury pro bezpečnost letectví v souvislosti s problémy, které tento typ letadla provázejí.

  • Nové linky z letiště Praha!

    (12.08.2013, Akční letenky.cz) Dnes pro vás máme rychlý přehled nových linek z letiště Praha, odkud jejich provoz zahájí aerolinky TAROM, Royal Air Maroc a Jakutia Airlines. Po oznámení spojení Praha – Kluž (v provozu od začátku srpna), přichází s další novou linkou aerolinka TAROM a jedná se o lety z letiště Praha do Bukurešti.

  • Nové linky do Edinburghu a Vídně od 819 Kč!

    (15.10.2012, Akční letenky.cz) Minulý týden bylo ohlášeno zahájení provozu hned na dvou nových linkách z České republiky, které budou zajišťovat aerolinky easyJet a Danube Wings. Nejlevnější jednosměrné letenky do Edinburghu vychází na 819 Kč (easyJet) a do Vídně na 1225 Kč (Danube). První letadla na nové trase Praha – Edinburgh (EDI) vyletí 21. března 2013.

  • Nové linky z letiště Praha od SAS a SmartWings

    (26.11.2012, Akční letenky.cz) Další nové linky byly ohlášeny na webových stránkách leteckých společností SmartWings a SAS, které tímto rozšíří nabídku letů z letiště Praha.


Sponzorované odkazy