easyJet začal létat mezi Londýnem a Moskvou

18. 03. 2013     Aerolinie.info

Letecká společnost easyJet dnes zahájila pravidelnou linku mezi Londýnem a Moskvou. Jde o 100. trasu, kterou easyJet z Londýna – Gatwicku provozuje.

Štítky:
easyJet

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Emirates budou od 1. října létat mezi Milánem a New Yorkem

    (08.04.2013, Aerolinie.info) První transatlantická linka Emirates vzniká jako reakce na vysokou poptávku letů mezi Itálií a USA.

  • Wizz Air: nová mobilní aplikace a levné letenky

    (12.02.2013, Akční letenky.cz) Několik zajímavých možností pro vycestování na kratší či delší “eurovýlet” můžete objevit na webu nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air, která provozuje lety z Prahy i z Brna. Destinací sice není mnoho, ale možná si mezi Londýnem, Eindhovenem, Bari, Neapolí či Benátkami nakonec vyberete.

  • Kam se dá létat z letiště Brno?

    (03.10.2013, Akční letenky.cz) Při hledání výhodných letenek se často vyplatí nehledat pouze lety z Prahy, ale věnovat pozornost i nabídce z Brna! Své lety odsud totiž provozují hned dvě nízkonákladové společnosti – Ryanair a Wizz Air. Ryanair denně spojuje Brno s Londýnem (letiště Stansted) a dvakrát za týden létá do Milána.

  • Levné letenky: Brazílie, Izrael, Oslo

    (10.12.2012, Rádi cestujeme) V dnešním článku o levných letenkách bychom chtěli upozornit na levné letenky do Brazílie. Cena je necelých 9 000 korun. To je výborná cena, kterou pouze kazí odlet z Madridu. Zpět je návrat do Londýna, což už takový problém není. Česko má poměrně dobré a i levné letecké spojení s Londýnem. V případě Madridu je to horší.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.