Zaleťte si na víkend do Lyonu za 1660 Kč !

24. 11. 2013     Akční letenky.cz

Letecká společnost EasyJet nabízí v únoru příštího roku velice příjemné ceny zpátečních letenek na trase Praha – Lyon (Francie). Strávit romantický víkend v tomto překrásném městě, ležícím v regionu  Rhône-Alpes, severně od Provence, můžete již od 1660 Kč! Lyon Vás uchvátí svou bohatou historií.

Štítky:
easyJet, Letenky do Francie, Letenky do Lyonu, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Lyonu? Vybírejte pohodlně online!
  • Z Prahy do Lyonu za pouhých 650,- Kč!

    (27.12.2012, Letenky levně) Už přemýšlíte, kam byste pozvali svou drahou polovičku v únoru na výlet? Zkuste zajet do malebného Lyonu, který je velmi pohostinný a má dokonce delší historii než Paříž! Jde o centrum celého regionu francouzských Alp, a tak tu najdete typickou architekturu, ale i geniální gurmánské zážitky.

  • Na prodloužený víkend do Milána od 2.490 Kč

    (21.08.2013, Letenky levně) Už vám do konce roku nezbývá skoro žádná dovolená, ale rádi byste se vydali alespoň na krátkou cestu? Zkuste využít volna během svátku 28. 10., který letos vychází na pondělí, takže si lze užít pěkný prodloužený víkend. Letenku z Prahy do Milána lze zakoupit za výhodnou cenu již od 2.490,- Kč.

  • Na víkend do Ženevy! Zpáteční let z Prahy za 1.637 Kč

    (14.01.2014, Akční letenky.cz) Nemáte chuť na poctivou švýcarskou čokoládu? Nepotřebujete si koupit kvalitní švýcarské hodinky? Co takhle prodloužit si víkend a udělat si výlet do Ženevy? Momentálně můžete s leteckou společností Swiss International Air Lines koupit zpáteční letenky na přímé lince Praha – Ženeva už za 1.637 Kč.

  • Levné letenky: prodloužený víkend v Benátkách

    (26.09.2013, Rádi cestujeme) Jedna z mála destinací, kam lze levně doletět z Prahy, jsou Benátky. Toto krásné severoitalské město je díky Wizz Airu k dispozici za 1 198 Kč vč. poplatků. Jste-li členy Discount klubu, je pro vás cena dokonce o zhruba 400 Kč nižší, tedy cca. 700 Kč za zpáteční letenku. Nutno dodat, že v ceně je pouze malé příruční zavazadlo.


Sponzorované odkazy