Z Prahy do Lyonu za pouhých 650,- Kč!

27. 12. 2012     Letenky levně

Už přemýšlíte, kam byste pozvali svou drahou polovičku v únoru na výlet? Zkuste zajet do malebného Lyonu, který je velmi pohostinný a má dokonce delší historii než Paříž! Jde o centrum celého regionu francouzských Alp, a tak tu najdete typickou architekturu, ale i geniální gurmánské zážitky.

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Lyonu

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Lyonu? Vybírejte pohodlně online!
  • Z Prahy do Lyonu za 969,- Kč!

    (19.11.2012, Letenky levně) Letecká společnost Easy Jet nabízí akční let z Prahy do Lyonu za pouhých 969 Kč! Navštivte Lyon ještě před Vánoci. Město známé jako gurmánské nebe, vám nabídne nejednu restauraci oceněnou micheliskou hvězdičkou. Po dobrém jídle můžete vyrazit do francouzských Alp, které jsou odtud pouhé dvě hodiny cesty.

  • V listopadu do Paříže za pouhých 238,- Kč!!!

    (25.10.2012, Letenky levně) Letět do Paříže už není jen pro bohaté. Letecká společnost Ryanair připravila akční letenky s odletem z Vroclavi do Paříže Beauvais za pouhých 238 korun!!! Stačí kliknout na tuto adresu http://www.ryanair.com/cz, nastavit odlet 20.listopadu 2012, opsat kód a rovnou rezervovat. Cena za letenku se může u prodejce lišit v důsledku aktuálního kurzu měn.

  • EasyJet: Předvánoční let Praha – Lyon a zpět za 1.360 Kč

    (03.08.2012, Letenky levně) Britská nízkonákladová aerolinka easyJet aktuálně nabízí na celý předvánoční prosinec nejnižší tarify z Prahy do Lyonu a také z Lyonu do Prahy. Díky tomu se dostanete tam i zpět za 1.360 Kč včetně všech poplatků a zavazadla do 10kg. V ceně není jen vystavovací poplatek, který se může lišit podle místa vystavení.

  • Zaleťte si na víkend do Lyonu za 1660 Kč !

    (24.11.2013, Akční letenky.cz) Letecká společnost EasyJet nabízí v únoru příštího roku velice příjemné ceny zpátečních letenek na trase Praha – Lyon (Francie). Strávit romantický víkend v tomto překrásném městě, ležícím v regionu  Rhône-Alpes, severně od Provence, můžete již od 1660 Kč! Lyon Vás uchvátí svou bohatou historií.


Sponzorované odkazy