EasyJet končí s linkou Praha-Lyon

03. 12. 2013     Rádi cestujeme

Přední nízkonákladová aerolinka EasyJet se rozhodla ukončit pravidelnou linku z Prahy do francouzského Lyonu. Do konce března bude EasyJet stále na této trase létat, ale po přechodu na letní sezónu bude linka ukončena.

Štítky:
easyJet, Lety do Lyonu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Lyonu? Vybírejte pohodlně online!
  • Zaleťte si na víkend do Lyonu za 1660 Kč !

    (24.11.2013, Akční letenky.cz) Letecká společnost EasyJet nabízí v únoru příštího roku velice příjemné ceny zpátečních letenek na trase Praha – Lyon (Francie). Strávit romantický víkend v tomto překrásném městě, ležícím v regionu  Rhône-Alpes, severně od Provence, můžete již od 1660 Kč! Lyon Vás uchvátí svou bohatou historií.

  • Letenky směr Milán, Manchester a Lyon od 1402 Kč!

    (18.02.2013, Akční letenky.cz) Jedny z nejlevnějších letenek, které jsou k dispozici v případě, že preferujete odlety z letiště v Praze, jsou ty od nízkonákladové letecké společnosti easyJet! Celkově se můžete z České republiky podívat  na 9 evropských letišť. Výhodné jsou například lety na lince Praha – Milán (MXP), které mohou klienti rezervovat od 589 Kč (jednosměrně)!

  • Zpáteční letenky Praha – Řím za 1.799 Kč

    (05.04.2014, Akční letenky.cz) Přímou linkou Praha – Řím, provozovanou leteckou společností Wizzair, můžete momentálně využít v několika nejvýhodnějších termínech na přelomu června a července už za 1.799 Kč za zpáteční letenku včetně všech povinných poplatků.

  • Nové linky z letiště Praha!

    (12.08.2013, Akční letenky.cz) Dnes pro vás máme rychlý přehled nových linek z letiště Praha, odkud jejich provoz zahájí aerolinky TAROM, Royal Air Maroc a Jakutia Airlines. Po oznámení spojení Praha – Kluž (v provozu od začátku srpna), přichází s další novou linkou aerolinka TAROM a jedná se o lety z letiště Praha do Bukurešti.


Sponzorované odkazy