Letenky směr Milán, Manchester a Lyon od 1402 Kč!

18. 02. 2013     Akční letenky.cz

Jedny z nejlevnějších letenek, které jsou k dispozici v případě, že preferujete odlety z letiště v Praze, jsou ty od nízkonákladové letecké společnosti easyJet! Celkově se můžete z České republiky podívat  na 9 evropských letišť. Výhodné jsou například lety na lince Praha – Milán (MXP), které mohou klienti rezervovat od 589 Kč (jednosměrně)!

Štítky:
easyJet, Letenky do Francie, Letenky do Itálie, Letenky do Lyonu, Letenky do Manchesteru, Letenky do Milána, Letenky do Velké Británie, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Lyonu? Zajímají vás letenky Manchester? Vybírejte pohodlně online!
  • Air One: Akce na Prahu. Milán, Benátky a Pisa od 832 Kč/směr

    (09.07.2012, Letenky levně) Italská částečně nízkonákladová aerolinka Air One spustila akci na východní Evropu, do které řadí i Prahu.Díky této akci se můžete dostat do Milána, Benátek či Pisy za 832 Kč včetně poplatků, a to za jednosměrnou letenku.

  • Kam vycestovat na podzim? Zkuste Kodaň nebo Lyon

    (05.08.2012, Rádi cestujeme) Chcete-li na podzim někam letecky vyrazit, je zapotřebí již nyní začít se poohlížet po levných letenkách. Zajímavým podzimním tipem by mohla být města Kodaň a Lyon. Obě města mají přímé letecké spojení z Prahy s nízkonákladovou aerolinkou. Do Kodaně vás dopraví např. Norwegian, do Lyonu pro změnu Easyjet.

  • Boj airolinek o letní Milán! Wizz Air za 1.100 Kč, EasyJet za 1.330 Kč.

    (30.04.2012, Letenky levně) Oba dva hlavní low-costový dopravci létající Praha – Milán a zpět snížily ceny na léto, a to zejména na červenec. Obvykle předražené zpáteční letní letenky jsou nyní k dostání již za 1.100 Kč s maďarským Wizz Airem na letiště Bergamo a již za 1.330 Kč s EasyJetem na hlavní letiště Malpensa.

  • Zpáteční letenky do města módy – Milán za 851 Kč

    (12.06.2012, ) Máte rádi nakupování? V srpnu si můžete zaletět do italského Milána za akčních 851 kč. Kromě nakupování si můžete prohlédnout mnoho památek, například Katedrálu Narození Panny Marie. Pro milovníky fotbalu se nabízí prohlídka stadionů slavných týmů AC a Inter Milán. Letenky i ubytování  můžete objednávat přes formulář vpravo nebo na odkaze zde.


Sponzorované odkazy