Nové linky z letiště Praha!

12. 08. 2013     Akční letenky.cz

Dnes pro vás máme rychlý přehled nových linek z letiště Praha, odkud jejich provoz zahájí aerolinky TAROM, Royal Air Maroc a Jakutia Airlines. Po oznámení spojení Praha – Kluž (v provozu od začátku srpna), přichází s další novou linkou aerolinka TAROM a jedná se o lety z letiště Praha do Bukurešti.

Štítky:
Letiště Praha

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nové linky z letiště Praha od SAS a SmartWings

    (26.11.2012, Akční letenky.cz) Další nové linky byly ohlášeny na webových stránkách leteckých společností SmartWings a SAS, které tímto rozšíří nabídku letů z letiště Praha.

  • Nové linky leteckých společností SmartWings a ČSA

    (20.11.2012, Akční letenky.cz) Další a další aerolinky postupně aktualizují své letové řády, přidávají či ruší linky a upravují letové frekvence. Týká se to také českých leteckých společností ČSA a SmartWings. V letním období přidá klasický přepravce ČSA další novou linku do Ruska, tentokrát se jedná o lety z letiště Praha do města Perm, ležícího na trase Transsibiřské magistrály.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Nové linky do Edinburghu a Vídně od 819 Kč!

    (15.10.2012, Akční letenky.cz) Minulý týden bylo ohlášeno zahájení provozu hned na dvou nových linkách z České republiky, které budou zajišťovat aerolinky easyJet a Danube Wings. Nejlevnější jednosměrné letenky do Edinburghu vychází na 819 Kč (easyJet) a do Vídně na 1225 Kč (Danube). První letadla na nové trase Praha – Edinburgh (EDI) vyletí 21. března 2013.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.