Čína – zpáteční letenky z Prahy do Pekingu za 11.841 Kč

14. 10. 2014     Akční letenky.cz

Díky sezónnímu výprodeji polských aerolinek LOT aktuálně zakoupíte zpáteční letenky na trase Praha (PRG) – Peking (PEK), s jediným krátkým přestupem ve Varšavě, v několika termínech v průběhu letošního listopadu za krásnou cenu 11.841Kč. Vybírat z dalších termínů a letenky přímo rezervovat můžete prostřednictvím portálu aletenky.cz.

Štítky:
Letenky do Číny, Letenky do Pekingu

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Pekingu - zpáteční letenka z Prahy jen za 10 490 Kč

    (06.10.2015, Rádi cestujeme) Velmi výhodné letenky do Pekingu s mezipřistáním v Kyjevu nabízí letecký dopravce Ukrainian International Airlines. Zpáteční letenka z Prahy do Pekingu vás přijde se všemi poplatky na 10 490 Kč.

  • Akční letenky do Pekingu za 10 290 Kč

    (27.03.2015, Rádi cestujeme) Akční letenky do Pekingu můžete už nyní objednat na webu Pelikána. Za zpáteční letenku z Prahy do Pekingu zaplatíte 10 290 Kč. Jsou k dispozici letenky od dubna do června a pak ještě pár kousků na říjen 2015.

  • Čína – zpáteční letenky do Pekingu za 5.487 Kč !!!

    (06.01.2015, Akční letenky.cz) OPRAVDU levné zpáteční letenky do Pekingu aktuálně nabízí druhá největší ruská letecká společnost Transaero Airlines. Zpáteční let Paříž – Peking zakoupíte v níže uvedených termínech za krásných 5.487 Kč (běžná cena zhruba trojnásobná). Počítejte s delším přestupem na moskevském letišti. V ceně letenky je zahrnuto nadstandardní 25 kg odbavené zavazadlo.

  • Nová linka z Prahy do Pekingu nabízí nízké ceny a kratší dobu letu

    (26.08.2015, Rádi cestujeme) Už je to asi měsíc, co začaly čínské aerolinky Hainan Airlines prodávat letenky na svou novou přímou linku Praha - Peking a během měsíce si cestu objednaly desítky lidí. Letenky do čínské metropole lze objednat již od 12 000 Kč, což je velmi příjemná cena, navíc je přímý spoj podstatně rychlejší. S Hainan Airlines budete v Pekingu již za 10 hodin. Alternativní možností zůstává cesta s Air France s přestupem v Paříži, takto zvolená cesta trvá už kolem 13 hodin.


Sponzorované odkazy


Letenky do Číny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.