Smart Wings zavede novou linku do Patrasu

29. 04. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings nabízí novou pravidelnou linku Praha - Patras. Společnost tak rošiřuje síť letů do Řecka. Let bude operován jednou týdně v neděli od 24.května do 4.října 2009 a bude ho obsluhovat moderní letoun Boeing 737-500. Smart Wings na všech svých letech občerstvení zdarma.

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Smart Wings zavádí novou linku Praha - Burgas

    (11.06.2009, Akční letenky.cz) Smart Wings zavádí novou linku z Prahy do bulharského Burgasu. Let bude operován každou neděli moderními letouny Boeing 737-800. Využijte pro svou dovolenou přímý let z Prahy za zajímavé ceny. Smart Wings nabízí na všech svých letech občerstvení zdarma. Všichni pasažéři Smart Wings mohou zdarma přepravit 5kg kabinového a 20kg odbaveného zavazadla.

  • Smart Wings otevírá novou linku do Milána

    (29.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings zahájila včera lety na trase Praha – Miláno Bergamo. Nový let bude operován 4x týdně v pondělí, ve čtvrtek, v pátek a v neděli a zatím je v nabídce do konce října.

  • Letiště Ostrava nabídne novou linku

    (16.09.2009, Akční letenky.cz) Letiště Ostrava nabídne od 25. září novou přímou linku do Mnichova. Létat se z Ostravy do Mnichova bude se společností Job Air – Central Connect Airlines zatím 3x týdně v pondělí, středu a pátek. Letecká společnost Job Air navíc připravila akční nabídku právě na lince Ostrava – Mnichov.

  • Ryanair chystá novou linku Bratislava – Trapani

    (26.11.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila, že chystá novou linku Bratislava – Trapani. Do nové sicilské destinace by měl Ryanair létat od 7. května 2010 zejména díky tomu, že Ryanair do Trapani přidává dvě nová letadla. Linka do Trapani by měla být zatím dvakrát týdně v pondělí a v pátek.


Sponzorované odkazy


Letenky do Tuniska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.