Wizz Air zavádí nové rezervační poplatky

04. 05. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air zavádí nové poplatky za letenky zakoupené bankovním převodem. Až doteď byla platba bankovním převodem velmi oblíbeným způsobem úhrady, protože narozdíl od platby kartou se u ní nemusel platit žádný rezervační poplatek. Nový poplatek při platbě bankovním převodem činí 68 Kč (€2.5 / GBP 2) za let a cestujícího.

Štítky:
Letenky, Letenky Wizz Air, Poplatek za platbu, Poplatek za rezervaci, Wizz Air, WizzAir

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Maďarská nízkonákladovka Wizz Air vstoupí na český trh

    (10.01.2009, Letenkář.cz) Maďarská nízkonákladová letecká společnost Wizz Air vstoupí na český trh. Od 19. února nejprve zavede čtyři nové linky z Prahy do Londýna/Lutonu v Británii, Říma a Milána/Bergama v Itálii a Bruselu/Charleroi v Belgii, od 25. července přibudou linky do Paříže/Beauvais ve Francii a Eindhovenu v Nizozemsku. Wizz Air, jedna z největších nízkonákladových společností ve střední a východní Evropě, přepravila v loňském roce 5,9 milionu cestujících, ...

  • WizzAir zavádí novou službu WIZZ Flex

    (10.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová aerolinka WizzAir dnes ještě jednou. Letecká společnost totiž oznámila zavedení nové služby WIZZ Flex. Zakoupením služby WIZZ Flex si cestující budou moci on-line změnit datum, čas i trasu letu, a to neomezeně často, nejpozději až 3 hodiny před plánovaným odletem. Za změny cestující nezaplatí žádný další poplatek, kromě případného rozdílu v cenách letenek.

  • Wizz Air oznamuje rozšíření letů: Neapol, Madrid, Malmö

    (28.02.2009, Letenkář.cz) Wizz Air, největší nízkonákladový letecký dopravce ve střední a východní Evropě (v celé Evropě je to samozřejmě Ryanair), oznámil, že zvýší frekvence letů do Říma – Fiumicina, Bruselu – Charleroi, Paříže – Beauvais a Eindhovenu, a také otevře nové linky do Neapole, Madridu a Malmö. Všechny lety Viss Air je možné si zakoupit buď na internetových stránkách ...

  • Wizz Air zlevňuje všechny lety o 20%

    (30.04.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air spustila akci na levné lety se slevou až 20%. Akce platí až do pondělí 4.května 2009, a to na všechny lety Wizz Airu až do 27.března 2010. Sleva platí na cenu letu včetně daní. Do slevy nejsou zahrnuty dodatečné poplatky a poplatek za rezervaci.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.