GermanWings spouští akci na letenky od €29,99

07. 05. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost GermanWings spustila akci na levné letenky již od €29,99. Tato akce platí až do neděle 10.května 2009 a je možné rezervovat lety v období od 16.května do 30.června 2009. Akce se vztahuje zejména na lety do letních destinací, je však možné rezervovat také lety do jiných měst.

Štítky:
Akční letenky, Germanwings, Letenky, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Sky Europe spouští akci na levné letenky

    (09.06.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Sky Europe spustila akci na levné letenky. Akční nabídka platí do neděle 14.června 2009 a platí pro lety v období od 1.července do 24.října 2009. Aerolinka Sky Europe nabízí levné letenky do vybraných evropských měst již od €33 a letních destinacích od €44. Cena platí jednosměrně, zahrnuje letištní poplatky a taxy.

  • WizzAir opět zlevňuje letenky z Prahy

    (07.07.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir opět spouští akci na levné letenky. Akční nabídka platí do 12. července a v rámci ní si cestující mohou rezervovat levné letenky již od 337 Kč. Cena je za jednosměrný let včetně daní, pevných poplatků a poplatků při platbě bankovním převodem.

  • Letiště Praha nabízí self check in

    (27.11.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha ve spolupráci s ČSA dnes slavnostně spouští odbavení prostřednictvím self check-in kiosků zcela nové generace CUSS S3. Klienti leteckých společností Lufthansa, Air France, KLM, FinnAir, Iberia a ode dneška také ČSA, si kromě stávajících možností mohou nyní zvolit odbavení pomocí 25 nových samoodbavovacích kiosků (tzv. self check-in).


Sponzorované odkazy


Letenky do Jihoafrické republiky (JAR)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.