Letiště Praha nabízí self check in

27. 11. 2009     Akční letenky.cz

Letiště Praha ve spolupráci s ČSA dnes slavnostně spouští odbavení prostřednictvím self check-in kiosků zcela nové generace CUSS S3. Klienti leteckých společností Lufthansa, Air France, KLM, FinnAir, Iberia a ode dneška také ČSA, si kromě stávajících možností mohou nyní zvolit odbavení pomocí 25 nových samoodbavovacích kiosků (tzv. self check-in).

Štítky:
Air France, ČSA, Finnair, Iberia, KLM, Letiště Praha, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Praha a ČSA otevírají self check-in

    (20.11.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha a ČSA spustí příští týden ve čtvrtek (26. listopadu 2009) novou službu – samoodbavení (self check-in). Slavnostní spuštění proběhne od 11:00 v odletové hale Terminálu 2. Právě od čtvrtka bude možné nově využívat i automaty určené pro samoodbavené cestujících i zavazadel. Jak se většinou u self check-inu postupuje?

  • Rady a tipy: jak probíhá odbavení na letišti?

    (05.10.2009, Akční letenky.cz) Ještě jste nikdy neletěli a nevíte, jak vlastně probíhá odbavení na letišti? Odbavení na letišti probíhá na jednotlivých přepážkách. Většinou se jedná o přepážky pro Business a Economy Class. Na některých letištích naleznete přímo přepážku vaší letecké společnosti, tzv. dedicated check-in.

  • WizzAir spustil odbavení přes internet

    (04.11.2009, Akční letenky.cz) Oblíbená nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila možnost odbavení přes internet (online check in). Prvním místem, kde je možné této služby využít, je maďarská Budapešť, následovat by ji měla i další města. Odbavení přes web aerolinky je možné nejdříve 7 dní nejpozději 3 hodiny před odletem.

  • Online odbavení s ČSA nyní i na letišti Ostrava

    (17.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost ČSA nabízí nově odbavení online také z Letiště Ostrava. Využít odbavení online mohou cestující jak na lince Praha – Ostrava, tak také na navazujících linkách. Online check-in je možné využít nejdříve 24 hodin před odletem, nejpozději pak 35 minut.


Sponzorované odkazy


Letenky do Litvy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.