Ryanair omezuje růst na základnách v Británii

25. 06. 2009     Akční letenky.cz

I letecká společnost Ryanair už přiznala, že i na ni doléhá ekonomická krize a problémy v leteckém průmyslu. Aerolinka potvrdila, že omezuje růst na devíti leteckých základnách ve Velké Británii. Ředitel Ryanairu Michael O’Leary dává vinu turistické dani ve výši deset liber a monopolu na britských letištích, který způsobuje vysoké letištní poplatky.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Katowice zaznamenalo růst počtu cestujících

    (06.11.2009, Akční letenky.cz) Letiště Katowice zaznamenalo růst počtu přepravených cestujících. Během měsíce října 2009 bylo totiž odbaveno 192 066 cestujících, tzn. o 3% více než ve stejném období minulého roku. Z tohoto počtu bylo v rámci pravidelné letecké dopravy odbaveno 147 973 osob, což znamená také 3% nárůst ve srovnání s říjnem 2008 roku.

  • WizzAir výrazně omezuje lety z Letiště Praha

    (24.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila výrazná omezení počtu letů z Letiště Praha Ruzyně. Místo dosavadních dvou strojů, které pro lety z Prahy využívala, zúží svou flotilu v Praze na pouhý jeden Airbus A320. Omezení se týkají především sezónních letů do Burgasu a Katánie, které WizzAir nadále nebude nabízet.

  • Sopečný mrak opět omezuje leteckou dopravu

    (04.05.2010, Akční letenky.cz) Islandská sopka začala opět přidělávat vrásky letecké dopravě. Tentokrát je omezena letecká činnost na území Velké Británie a Irska, a to z důvodu očekávaného nárůstu koncentrace sopečného prachu nad povolené limity.

  • easyJet má více než o desetinu vyšší příjmy

    (25.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet zaznamenala podle své tiskové zprávy růst o 10,5% na téměř 608 milionů liber. Za poslední čtvrtletí vzrostl také počet přepravených cestujích na 11 milionů s obsazeností letů kolem 85%.


Sponzorované odkazy