Společnost Turkish Airlines získává leteckého Oscara

02. 07. 2009     Letenkář.cz

Společnost Turkish Airlines oznámila, že nedávno získala čtyři hvězdičky ve všech kategoriích prestižního auditu Skytrax. Mezi posuzovanými kategoriemi jsou třídy first, business a economy class na dlouhých letech a třídy business a economy class na krátkých a středně dlouhých letech.

Štítky:
Turkish Airlines

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Turkish Airlines: Levné letenky do Asie již od 13 485 Kč

    (01.05.2010, Letenky levně) Se zajímavou akcí na zpáteční letenky z Prahy do Asie přišly čtyřhvězdičkové aerolinky Turkish Airlines.

  • United a Continental Airlines spolu vytvoří největší leteckou společnost na světě

    (05.05.2010, Akční letenky.cz) Americká společnost United Airlines a Continental Airlines se dohodly na podmínkách sloučení, vznikne tak největší letecký přepravce světa – United Airlines. Nová značka sice nese jméno prvního z přepravců, zároveň však, jak uvádí deník BBC, bude upraveno logo značky, které ponese barvy Continental Airlines. Po oznámení této skutečnosti veřejnosti vzrostla hodnota akcií obou přepravců.

  • Zajímavosti a zprávičky z leteckého průmyslu

    (14.10.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Qatar Airways se stala vůbec první aerolinkou na světě, která v komerčním letadle využívá palivo vyrobené ze zemního plynu. Toto palivo vyrábí společnost Royal Dutch Shell a je určené pro Airbus A340-600, který v pondělí poprvé letěl na trase Londýn Gatwick – Doha. Společnost Shell vyvinula a vyrobila speciální směs GTL.

  • Emirates objednávají 32 letadlových obrů

    (09.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Emirates se sídlem v Dubaji ve Spojených Arabských Emirátech objednává 32 letadlových obrů – Airbus A380. Zakázka vyjde společnost na asi 11,5 mld. USD, tedy v přepočtu kolem 250 mld. Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bosny a Hercegoviny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.