Novinka u Wizz Air: Možnost přidat služby a zavazadla k rezervaci

23. 04. 2009     Letenkář.cz

Maďarská nízkonákladovka Wizz Air, která od letošního roku útočí na pozice SkyEurope v České republice, rozšířila nabídku svých služeb. Pokud u Wizz Air potřebujete přidat další zavazadlo, zakoupit další kilogramy nebo vzít s sebou sportovní vybavení k vaší stávající rezervaci, tak to již není problém. Pomocí možnosti „Upravit tuto rezervaci“, která je k dispozici na wizzair.com, nyní ke své rezervaci můžete přidat následující ...

Štítky:
SkyEurope, Wizz Air

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir rozšiřuje své služby

    (18.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir rozšiřuje své služby. Jako novinku totiž představila možnost přidat služby a zavazadla ke stávající rezervaci. Pomocí možnosti "Upravit tuto rezervaci", která je k dispozici na wizzair.com, je nyní možné přidat také služby jako odbavená zavazadla, nadměrná hmotnost zavazadla, sportovní vybavení, přednostní nástup či extra prostor pro nohy.

  • Poslední možnost přihlásit se o peníze od SkyEurope

    (26.10.2009, Akční letenky.cz) Klienti kdysi velmi oblíbené nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope mají dnes poslední možnost přihlásit se o své peníze za neposkytnuté služby. Server tyden.cz dnes uvedl, že se do dnešního dne přihlásilo nejméně dvacet až padesát tisíc lidí – a to jenom v České republice.

  • WizzAir zavádí novou službu WIZZ Flex

    (10.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová aerolinka WizzAir dnes ještě jednou. Letecká společnost totiž oznámila zavedení nové služby WIZZ Flex. Zakoupením služby WIZZ Flex si cestující budou moci on-line změnit datum, čas i trasu letu, a to neomezeně často, nejpozději až 3 hodiny před plánovaným odletem. Za změny cestující nezaplatí žádný další poplatek, kromě případného rozdílu v cenách letenek.

  • Letiště Praha Ruzyně nabízí nové služby

    (27.05.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně nabízí pasažérům opět nové služby. Tentokrát svou nabídku rozšířilo o nově otevřenou restauraci Subway®, která se specializuje na „zdravější alternativu“ rychlého občerstvení. Nová restaurace však není zdaleka jedinou novinkou. V rámci dlouhodobého procesu zkvalitňování služeb pro cestující zavádí Letiště Praha Ruzyně také One Stop Security.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.