Soutěž Vuelingu: pojmenuj letadlo a vyhraj!

28. 07. 2009     Akční letenky.cz

Letecká společnost Vueling vyhlásila soutěž o nejlepší návrh pojmenování nových letadel. Účast v soutěži je velmi jednoduchá – vyplníte pouze jméno, přijmení, email a návrh jména ve speciálním formuláři na stránkách vueling.com. Soutěž trvá do 2. srpna 2009. Co můžete vyhrát? Mezi výhry patří zejména pět bezplatných návštěv oblíbené destinace a vouchery na €10. Dne 3.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Soutěž o 2 letenky do Bangkoku a další ceny

    (08.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Lufthansa spustila novou soutěž o 2 letenky do Bangkoku a dalších 50 atraktivních cen. Soutěž potrvá až do 9. května a zapojit se do soutěže je velmi jednoduché. Na každého, kdo se soutěže o letenky zúčastní, čekají 4 jednoduché otázky týkající se letů Lufthansy do Asie.

  • Soutěž na Rádi cestujeme - vyhodnocení

    (22.05.2010, Rádi cestujeme) Již skončila naše fotosoutěž o pobyt v Tatrách a Jeseníkách.Děkujeme všem, kteří se do soutěže zapojili. V přípravě již máme další soutěž o týdenní pobyt na konci letní sezóny v Chorvatsku.Pobyt v Tatrách v apartmánu FATRAPARK2 vyhrává tato fotografie - získala největší počet hlasů:

  • Lufthansa spustila soutěž o dvě letenky a další ceny

    (22.07.2010, Akční letenky.cz) Patříte mezi soutěžní typy a je vám více než 18 let? Zapojte se do nové soutěže letecké společnosti Lufthansa. Ta totiž spustila soutěž o dvě letenky do evropské destinace dle vlastního výběru a další věcné ceny. Až do 13. září 2010 můžete odpovědět na velmi jednoduchou otázku týkající se online odbavení. Odpovědní formulář naleznete zde.

  • Malev: soutěž o letenky a pobyty v maďarských lázních

    (23.03.2010, Akční letenky.cz) Chtěli byste si užít luxusní péče v maďarkých lázních zdarma a k tomu ještě jako bonus dostat i letenky do Budapešti? Zapojte se do soutěže! Letecká společnost Malév spustila na svých stránkách soutěž o letenky do Budapešti v ekonomické třídě a pobyt na dvě noci v Ramada Resort Aquaworld.


Sponzorované odkazy