Qatar Airways: akční nabídka a více letů do Evropy

28. 07. 2009     Akční letenky.cz

Letecká společnost Qatar Airways oznámila navýšení frekvence letů do evropských hlavních měst. Nejzásadnější jsou navýšení do Madridu, Stockholmu a Paříže, kde aerolinka zdvojnásobila počet spojení do Doha.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Češi stále více létají komfortně

    (08.06.2010, Akční letenky.cz) Stále více bohatých Čechů si dopřává luxusu komfortních aerolinek. V České republice tyto služby poskytuje aerolinka NetJets Europe, založená v roce 1996 za finanční podpory miliardáře Warrena Buffeta. V současnosti provozuje více než 150 letadel pro více než 1600 klientů po celé Evropě. Proletět se se společností NetJet není žádná levná záležitost.

  • IATA vítá rozhodnutí Evropy pomoc leteckému průmyslu

    (28.04.2010, Rádi cestujeme) IATA oceňuje rozhodnutí Evropy pomoci leteckým společnostem, které díky sopce na Islandu přišli odhadem za šest dnů pozastavených letů o přibližně 1,7 miliardy americký dolarů. Samozřejmě tyto ztráty budou mít dopad téměř na všechny letecké dopravce. Dá se také očekávat, že pro některé to může být ona pověstná poslední kapka.

  • Více než polovině lidí by poplatek za WC nevadil

    (01.02.2010, Akční letenky.cz) Anketa našeho webu ukázala, že více jak polovině cestujících by poplatek za WC, o kterém uvažuje nízkonákladová letecká společnost Ryanair, nevadil. O poplatku za WC už Ryanair uvažoval v loňském roce, tehdy jej však zavrhl. V současnosti ale jedná i se společností Boeing o možné úpravě letadel.

  • Letiště Košice ztratilo více jak polovinu pasažérů

    (27.10.2009, Akční letenky.cz) Letiště Košice (IATA kód: KSC) ztratilo během září více jak polovinu pasažérů. Za tak podstatný pokles je na vině nízkonákladová letecké společnost SkyEurope, kteráse ještě v srpnu obstarávala 42% veškeré dopravy v Košicích. Kromě SkyEurope v Košicích létá také slovenské Danube Wings, dále pak Austrian Airlines a České aerolínie ČSA.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.