Soutěž na Rádi cestujeme - vyhodnocení

22. 05. 2010     Rádi cestujeme

Již skončila naše fotosoutěž o pobyt v Tatrách a Jeseníkách.Děkujeme všem, kteří se do soutěže zapojili. V přípravě již máme další soutěž o týdenní pobyt na konci letní sezóny v Chorvatsku.Pobyt v Tatrách v apartmánu FATRAPARK2 vyhrává tato fotografie - získala největší počet hlasů:

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Soutěž o 2 letenky do Švýcarska

    (07.11.2010, ) Tento víkend bude ve znamení cestovatelských soutěží. Včera jste si mohli přečíst tip na soutěž o eurovíkend v Milánu a dnes tu pro Vás máme další tip na soutěž. Tentokrát jí uspořádali rakouské aerolinky Austrian Airlines a švýcarské aerolinky Swiss International Air Lines.

  • Soutěž o eurovíkend v Curychu

    (29.09.2010, ) Švýcarské muzeum Kunsthaus Zürich ve spolupráci s dopravcem Swiss International Air Lines pořádá soutěž o víkendový pobyt ve švýcarském městě Curych. Soutěž je unikátní v tom, že v ceně jsou zahrnuty vstupenky na jedinečnou výstavu Pabla Picassa v curyšském muzeu, která se koná od 15. října 2010 do 30. ledna 2011.

  • Soutěž o 2 letenky do Bangkoku a další ceny

    (08.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Lufthansa spustila novou soutěž o 2 letenky do Bangkoku a dalších 50 atraktivních cen. Soutěž potrvá až do 9. května a zapojit se do soutěže je velmi jednoduché. Na každého, kdo se soutěže o letenky zúčastní, čekají 4 jednoduché otázky týkající se letů Lufthansy do Asie.

  • Soutěž Vuelingu: pojmenuj letadlo a vyhraj!

    (28.07.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Vueling vyhlásila soutěž o nejlepší návrh pojmenování nových letadel. Účast v soutěži je velmi jednoduchá – vyplníte pouze jméno, přijmení, email a návrh jména ve speciálním formuláři na stránkách vueling.com. Soutěž trvá do 2. srpna 2009. Co můžete vyhrát? Mezi výhry patří zejména pět bezplatných návštěv oblíbené destinace a vouchery na €10. Dne 3.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bolívie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.