Letenky Praha – Milán s aerolinkou WizzAir od 197 Kč

30. 07. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir nabízí levné letenky. Za velmi výhodnou cenu můžete letět například do italského Milána už od 197 Kč. Od 337 kč nabízí WizzAir letenky Praha – Malmö a od 467 Kč trasy Praha – Liverpool a Praha – Oslo.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa Italia: Od října nová linka Praha – Milán Malpensa! Kupte si letenky v akci 1+1 zdarma!

    (24.07.2010, Letenky levně) Dceřiná společnost německých aerolinek, Lufthansa Italia, expanduje a na svůj letový řád přidává od 29. října denní spoj Praha - Milán Malpensa. Zařazuje se tak po bok aerolinek ČSA a easyJet, které na této trase již létají. Lufthansa Italia na této lince bude používat stroj Airbus A319.

  • WizzAir: Akční letenky Milán & Paříž od 269 Kč

    (30.04.2010, Akční letenky.cz) Vítejte akční nadšenci do dnešního dne, pojďme jej spolu přivítat nejnovější akční nabídkou od společnosti WizzAir.

  • WizzAir.com: Letenky z Katovic do Skandinávie či Benátek již od 290 Kč!

    (28.01.2010, Letenky levně) Se zajímavou nabídkou pro obyvatele Severní Moravy, kteří to nemají tak daleko na letiště v polských Katovicích, přišel nízkonákladový WizzAir. Nabízí letenky po Evropě již od 290 Kč. Milán za 515 Kč: Zpáteční letenky na letiště Milán Bergamo můžete koupit například na oddobí 25. únor – 3. březen.

  • Akční letenky a levné ubytování: Paříž, Neapol, Milan

    (02.07.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky jsme hledali u Ryanairu a Wizzairu. Ceny se pohybují od 319 korun. Zajímavé jsou trasy do Paříže, Neapole či Milana. Většinu levných letenek najdete spíše v podzimních měsících září a říjen. Výhodně a levně se dá ubytovat v Neapoli. Cena za dvě osoby je pod 900,- Kč. Neapol je blízko moře a poměrně hodně na jihu Itálie. Průměrná teplota v Neapoli v měsíci září je 26 stupňů, v říjnu 22 stupňů.


Sponzorované odkazy