Bude SkyEurope dál působit na letišti ve Vídni?

14. 08. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope, která se v posledních měsících topí v problémech, musí dnes do 15:00 splatit své dluhy letišti Vídeň. Pokud tak neučiní, letiště Vídeň Schwechat přestane odbavovat její letadla. Letiště Vídeň v případě nesplacení dlužné částky odbaví letadla, která mají odlet do dnešní půlnoci. Od zítřka ale budou muset cestující SkyEurope hledat jinou alternativu.

Štítky:
SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • SkyEurope má další problémy – teď na letišti ve Vídni

    (12.08.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope má další problémy. Tentokrát jí totiž odmítli odbavit letadla na letišti ve Vídni. Hlavním důvodem byly podle letiště Vídeň Schwechat dluhy, které SkyEurope nebyla schopná uhradit ani po opakovaných upomínkách. Celkem bylo zpožděno 9 linek (z Vídně do Soluně, Burgasu, Atén, Barcelony, Amsterdamu, Nice, Splitu, Zadaru a Bukurešti).

  • Vídeňská prokuratura prověřuje SkyEurope

    (07.09.2009, Akční letenky.cz) Vídeňská prokuratura prověřuje žalobu, kterou na SkyEurope podal dozor nad akciovou burzou ve Vídni za údajný podvod při bankrotu. Napsal to server sme.sk. V žalobě, o které informovalo již v pátek okresní státní zastupitelství v Korneuburgu, je SkyEurope a jejímu vedení vytýkáno zejména záměrné neinformování investorů o svých finančních problémech.

  • Bratislavský soud povolil SkyEurope restrukturalizaci

    (20.07.2009, Akční letenky.cz) Bratislavský Okresní soud minulý týden povolil letecké společnosti SkyEurope restrukturalizaci. Určil pro SkyEurope také správce – advokáta Grisčíka, který bude dohlížet na další kroky společnosti. Co vlastně přinese povolení restrukturalizace SkyEurope? Pro aerolinku to znamená mnohonásobně lepší vyhlídky na přežití. Podle stránek SkyEurope to navíc přináší také řadu výhod pro zákazníky.

  • WizzAir: silná konkurence SkyEurope

    (24.06.2009, Akční letenky.cz) Jak to bude se SkyEurope a jestli bude mít i nadále důvěru svých cestujících se v nadcházejích dnech či týdnech ukáže. Stále víc ale "vystrkuje růžky" také jiná nízkonákladová společnost - WizzAir. Velmi se spekuluje o tom, že se WizzAir chystá nahradit SkyEurope. Nakonec nasvědčuje tomu celá řada věcí.


Sponzorované odkazy


Letenky do Austrálie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.