Poslední šance koupit akční letenky do Německa

11. 08. 2009     Akční letenky.cz

Click4Sky nabízí levné letenky do Německa od 990 Kč (za jednosměrný let) pouze do tohoto pátku, tedy 14. srpna 2009. Využít této akce mohou všichni, kdo se chystají do některé z německých destinací Click4Sky do 30. září 2009.

Štítky:
Akční letenky, Letenky, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Poslední možnost přihlásit se o peníze od SkyEurope

    (26.10.2009, Akční letenky.cz) Klienti kdysi velmi oblíbené nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope mají dnes poslední možnost přihlásit se o své peníze za neposkytnuté služby. Server tyden.cz dnes uvedl, že se do dnešního dne přihlásilo nejméně dvacet až padesát tisíc lidí – a to jenom v České republice.

  • S MyAirDeals Vám už neuniknou žádné levné letenky

    (15.12.2008, Letenkář.cz) Nevěříte, že se dají koupit letenky opravdu jen za korunu? Zkuste si počíhat na slevy a uvidíte. Slevové akce se nejčastěji vyhlašují na podzim a v zimě, kdy lidé méně cestují a letecké společnosti se snaží přilákat pasažéry nižšími cenami. Můžete si tak koupit letenky s velkou slevou, někdy dokonce za zmiňovanou jednu korunu nebo jen za ...

  • Najděte si levné letenky s myAirDeals.com

    (11.09.2009, Letenky levně) Nevěříte, že se dají koupit letenky opravdu jen za korunu? Zkuste si počíhat na slevy a uvidíte. Slevové akce se nejčastěji vyhlašují na podzim a v zimě, kdy lidé méně cestují a letecké společnosti se snaží přilákat pasažéry nižšími cenami.

  • Ryanair: Zpáteční letenky Bratislava – Brusel Charleroi za 258 Kč

    (03.12.2009, Letenky levně) Současná promoakce irského Ryanairu nabízí zajímavé tipy i pro turisty, kteří to mají blíže na letiště Bratislava. Až do zítra si můžete koupit třeba zpáteční letenky Bratislava – Brusel Charleroi za 10 euro, tedy za 258 Kč.


Sponzorované odkazy