SkyEurope nechala v Bulharsku na 140 lidí

01. 09. 2009     Akční letenky.cz

Kvůli tomu, že aerolinka SkyEurope oznámila bankrot, zůstali v Bulharsku její pasažéři. Více než 140 lidí marně čekalo na odlet letadla SkyEurope na letišti v Burgasu. Mnozí z nich si údajně nemohlo dovolit letenku s jinou leteckou společností, a tak pro ně zůstalo jedinou možností obrátit se na českou ambasádu.

Štítky:
SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Se SkyEurope létá stále méně lidí

    (10.03.2009, Letenkář.cz) Společnosti SkyEurope výrazně klesá od října 2008 počet pasažérů. Tedy již pátý měsíc za sebou. K největšímu poklesu došlo přitom v únoru 2009. SkyEurope přepravil necelých 161 tisíc pasažérů, což bylo o 36,9 procenta méně než v únoru roku 2008. SkyEurope to zdůvodňuje dopady ekonomické krize. Tento pokles se dle vyjádření kompetentních lidí ze SkyEurope daří kompenzovat částečně tím, že cestující si kupují dražší letenky. ...

  • O práci přišlo kvůli krachu SkyEurope více než 500 lidí

    (10.09.2009, Akční letenky.cz) Po krachu nízkonákladové letecké společnosti přišlo o práci více než 500 jejich zaměstnanců. "Nechali jsme si jen určitý tým, jádro společnosti, které bude pracovat na její likvidaci," řekl pro slovenské noviny SME šéf SkyEurope Nick Manoudakis. Uplatnění nebudou mít bývalí zaměstnanci SkyEurope vůbec jednoduché. S problémy se potýká i ČSA. Navíc i další velké letecké společnosti propouští.

  • SkyEurope zkrachovala

    (01.09.2009, Akční letenky.cz) SkyEurope vyhlásila v pondělí 31.8.2009 krátce před půlnocí bankrot. Vyplývá to z prohlášení, které aerolinka vydala pro vídeňskou burzu cenných papírů. Všechny lety společnosti jsou s okamžitou platností zrušeny. Desetitisíce lidí, kteří si se SkyEurope koupily letenku, tak přišly o své peníze. Naděje na vrácení peněz za letenky je téměř nulová.

  • Poslední možnost přihlásit se o peníze od SkyEurope

    (26.10.2009, Akční letenky.cz) Klienti kdysi velmi oblíbené nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope mají dnes poslední možnost přihlásit se o své peníze za neposkytnuté služby. Server tyden.cz dnes uvedl, že se do dnešního dne přihlásilo nejméně dvacet až padesát tisíc lidí – a to jenom v České republice.


Sponzorované odkazy