Krach SkyEurope je pravděpodobně otázkou hodin

31. 08. 2009     Akční letenky.cz

Dny SkyEurope už jsou zdá se sečteny. Letenky aerolinky už není možné na webu společnosti dále rezervovat, podle bratislavského letiště zastavila SkyEurope svoje lety do úterý 21 hodin a letiště v Praze lety SkyEurope zrušilo úplně. Podle informací deníku SME se mezi zaměstnanci společnosti rozšířila zpráva, že SkyEurope vyhlásí bankrot.

Štítky:
Letenky, Letenky SkyEurope, SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Cestující SkyEurope uvízli o víkendu v Itálii

    (29.06.2009, Akční letenky.cz) Cestující, kteří chtěli se SkyEurope odcestovat z italské Neapole, si museli 14 hodin počkat. Spoj, který měl letět na trase Praha - Neapol v sobotu v 16:30, ale nedoletěl. Zákazníci SkyEurope si tak museli počkat až do nedělního rána, kdy se konečně dostali do Prahy.

  • SkyEurope: problémy s letadlem, zpoždění až 3 hodiny

    (21.08.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost SkyEurope neustále bojuje se zpožděními. Jako by toho na ni nebylo už dost, včera odpoledne měla navíc problémy s letadlem na lince Bratislava – Paříž, které se muselo kvůli technickým problémům vrátit. Lety tak včera nabraly zpoždění až 5 hodin. Dnes situace není o nic lepší. Zpožděna je drtivá většina letů SkyEurope z Bratislavy.

  • Krach SkyEurope na dohled?

    (14.08.2009, Akční letenky.cz) SkyEurope dnes čelí hned dvěma ultimátům. Kromě vídeňského letiště, které požaduje, aby společnost dnes uhradila své dluhy, přichází další hrozba od zaměstnanců společnosti. Ti se musí podle informací serveru idnes.cz rozhodnout, zda přistoupí na opožděné vyplacení červencových mezd. Na rozhodnutí mají čas do 17 hodin. Pokud nebudou souhlasit, insolvenční správce SkyEurope ukončí provoz aerolinky.

  • Bratislavský soud povolil SkyEurope restrukturalizaci

    (20.07.2009, Akční letenky.cz) Bratislavský Okresní soud minulý týden povolil letecké společnosti SkyEurope restrukturalizaci. Určil pro SkyEurope také správce – advokáta Grisčíka, který bude dohlížet na další kroky společnosti. Co vlastně přinese povolení restrukturalizace SkyEurope? Pro aerolinku to znamená mnohonásobně lepší vyhlídky na přežití. Podle stránek SkyEurope to navíc přináší také řadu výhod pro zákazníky.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švédska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.