Jet2 otvírá novou základnu v East Midlands

31. 08. 2009     Akční letenky.cz

Letecká společnost Jet2 oznámila otevření nové základny na mezinárodním letišti v East Midlands. V nabídce je zatím 7 nových letů zejména do slunečných destinací, které bude společnost obsluhovat od května 2010. Letiště East Midlands bude spojeno s následujícími destinacemi: Dalaman, Heraklion, Paphos, Korfu, Tenerife, Lanzarote a Sharm El Sheikh.

Štítky:
Letenky Jet2.com

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Jet2 představuje novou linku z Letiště Praha Ruzyně

    (12.07.2010, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová aerolinka Jet2 představuje novou linku. Spojení Letiště Praha - Newcastle bude dostupné od 5. listopadu 2010. Linka bude v provozu až 4 x týdně - a to zejména v období vánočních svátků, do té doby budete moci pořídit letenky do Anglie pro každý pátek a neděli.

  • Z Prahy do Newcastlu s Jet2.com

    (10.07.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Jet2.com bude od podzimu provozovat novou linku Praha-Newcastle. Linka začne fungovat od 5. listopadu. S Jet2 bude moci do Newcastlu 3x týdně - a to v úterý, čtvrtek a v neděli. Jde o vůbec jedinou přímou linkou mezi Prahou a Newcastlem. Jet2.com dále spojuje Prahu s Edinburghem, Manchesterem a Leedsem.

  • Jet2 nabízí levné letenky: akční nabídka jen do pátku

    (13.05.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2.com spustila akci na levné letenky. Akční nabídka je v platnosti pouze do pátku 15.května 2009 a zákazníci aerolinky Jet2 si mohou vybrat z řady letů zejména do letních destinací. Letecká společnost Jet2 létá také do České republiky.

  • Jet2 nabízí levné letenky: akční nabídka do Prahy

    (28.05.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2.com spustila akci na levné letenky. Zákazníci aerolinky Jet2 si mohou vybrat z řady letů zejména do zimních destinací, akční nabídka zahrnuje také lety do vybraných měst a slunných letovisek. Letecká společnost Jet2 létá také do České republiky.


Sponzorované odkazy


Letenky do Lotyšska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.