Poslední možnost přihlásit se o peníze od SkyEurope

26. 10. 2009     Akční letenky.cz

Klienti kdysi velmi oblíbené nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope mají dnes poslední možnost přihlásit se o své peníze za neposkytnuté služby. Server tyden.cz dnes uvedl, že se do dnešního dne přihlásilo nejméně dvacet až padesát tisíc lidí – a to jenom v České republice.

Štítky:
SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Rady pro klienty SkyEurope: co mohu dělat, když už mám zakoupenou letenku?

    (01.09.2009, Akční letenky.cz) Patříte mezi klienty, kteří si již zakoupili letenky se SkyEurope? Nevíte, co máte s letenkou dělat a jestli je nějaká možnost na vrácení peněz? Přečtěte si pár rad, které vám pomohou zorientovat se v této situaci. Bohužel většina zákazníků společnosti SkyEurope už peníze, které dala za letenky, nikdy neuvidí.

  • SkyEurope zkrachovala

    (01.09.2009, Akční letenky.cz) SkyEurope vyhlásila v pondělí 31.8.2009 krátce před půlnocí bankrot. Vyplývá to z prohlášení, které aerolinka vydala pro vídeňskou burzu cenných papírů. Všechny lety společnosti jsou s okamžitou platností zrušeny. Desetitisíce lidí, kteří si se SkyEurope koupily letenku, tak přišly o své peníze. Naděje na vrácení peněz za letenky je téměř nulová.

  • Reklamace letenek SkyEurope – jak postupovat?

    (02.09.2009, Akční letenky.cz) Patříte mezi klienty SkyEurope, kteří si pořídíli letenky a chcete své peníze zpět? Platili jste kartou? Pak máte šanci! Server Akční letenky.cz zjišťoval přímo od jedné z největších bank v ČR, co musí klienti udělat, aby měli šanci získat své peníze zpět. Banka může pomoci pouze těm zákazníkům, kteří platili platební kartou.

  • SkyEurope ubylo v lednu pasažérů

    (09.02.2009, Letenkář.cz) Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope Airlines přepravila v lednu 174 tisíc cestujících, což je ve srovnání s lednem 2008 o 23,3 pro­centa méně. Obsazenost letů dosáhla 62,5 procenta – o 4,1 procentního bodu více než před rokem. Za posledních dvanáct měsíců od ledna do ledna přepravil SkyEurope celkem 3,577 milionu cestujících, meziročně o 1,1 procenta méně. Obsazenost letadel se za poslední rok snížila o 4,3 procentního bodu na 74 procenta. SkyEurope zveřejní auditované výsledky ...


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.