WizzAir oznamuje Velké podzimní slevy

28. 08. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila nabídku levných letenek v rámci Velkých podzimních slev. Pro cestující z Prahy je na vybraných trasách připraveno 15000 letenek za akční cenu 467 Kč jednosměrně včetně poplatků a daní. Pro cestující z Bratislavy bude v nabídce 2000 letenek za akční cenu €14,99.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky: podzimní Evropa láká svou inspirací

    (22.10.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost České aerolínie ČSA se neobjevuje pouze v negativním světle. Zrovna teď nabízí pro někoho velmi zajímavou nabídku – podzimní Evropu za lákavé ceny. Snili jste na své dovolené o tom, jak na vás dýchne atmosféra památek a místo toho vám dýchal za krk dav turistů?

  • Podzimní levné letenky do Anglie s Jet2 od 34 Kč

    (06.04.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 spustila akci na podzimní levné letenky do Anglie od pouhých 34 Kč. Cena je ovšem bez poplatků a daně. Aerolinka Jet2 nabízí celkem tři letecká spojení s Českou republikou. Z letiště Praha tak můžete letět do měst Leeds, Edinburgh a Manchester.

  • easyJet chystá velké redukce letů

    (03.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet dnes oznámila, že chystá velké redukce v nabídce svých letů. Doprava na letišti Londýn Luton by měla být snížena o 20%, letiště East Midlands by mělo z nabídky easyJetu zmizet úplně. Do obou měst létá easyJet i z Prahy a je tak otázkou, zda bude možné tato spojení využívat i nadále.

  • Akční letenky a levné ubytování: Paříž, Stockholm, Mallorca

    (25.06.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky se nám pomalu zhouply na podzimní měsíce. Ryanair začal vydávat své akční slevy na měsíce září a říjen. Zároveň v těchto měsících lze získat levněji ubytování, oproti červenci či srpnu. Například velmi příjemná je cena ubytování a letenky na Mallorku nebo portugalského Fara. Věříme, že zaujmou i ceny letenek či ubytování do měst jako jsou Paříž či Brusel.


Sponzorované odkazy