Ryanair: Dublin jen za 657 Kč, Birmingham a Frankfurt dokonce za 398 Kč!

18. 10. 2009     Letenky levně

Ryanair sice vyrukoval s další podzimní akcí, v níž slibuje zpáteční letenky do Londýna, Dublinu, Birminghamu a Frankfurtu za 398 Kč, horší to však je s volnými termíny, kterých již moc není. Výlet do Frankfurtu tak z pražské Ruzyně můžete podniknout jen ve dnech 2. listopadu až 4. listopadu, popřípadě 2. prosince až 4. prosince.

Štítky:
Letenky do Birminghamu, Letenky do Dublinu, Letenky do Frankfurtu, Letenky do Irska, Letenky do Německa, Letenky do Velké Británie, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Dublinu? Zajímají vás letenky Birmingham? Letenky do Frankfurtu, Dublinu i Birminghamu nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair začne létat na hlavní barcelonské letiště

    (27.05.2010, Rádi cestujeme) Ryanair oznámil, že od září 2010 začne létat na hlavní barcelonské letiště. Dokonce na tomto letišti bude mít svou základnu s pěti letadly. Z letiště El Prat bude Ryanair létat do těchto míst: Malaga, Palma de Mallorka, Sevilla (vše 2x denně), Santiago de Compostella (11x týdně), Bergamo, Brusel Charleroi, Dublin, Ibiza, Paříž Beauvais, Řím Ciampino, Santander, Valencie (vše denně), Treviso (6x týdně), Düsseldorf Weeze (4x týdně), Cagliari, Edinburgh, Lanzarote, Oslo Rygge (vše 3x týdně), Las Palmas a Tenerife (obě 2x týdně).

  • Aer Lingus zlevňuje lety Praha – Dublin

    (18.06.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Aer Lingus spustila akci na podzimní a zimní levné letenky. Akční nabídka platí až do pondělí 22. června 2009 a za akční cenu je možné letět v období od 1. září 2009 do 31. března 2010. Aerolinka Aer Lingus nabízí zejména lety z Dublinu, Corku a Belfastu.

  • Nejlevnější akční letenky a ubytování: Dublin, Brusel, Londýn

    (24.08.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky jsou tentokrát od 190,- Kč. Za velmi zajímavou cenu lze letět do Dublinu - cena za dvě osoby je 2 268,- Kč. Tato cena patří k těm nejnižším, za kolik lze v tomto období letenku do Dublinu koupit. I ubytování v tomto městě je poměrně levné - 780,- Kč na noc za dvě osoby.Celkem za ubytování na tři dny a letenky pro dvě osoby zaplatíte přibližně 4 610,- Kč. Opět platí, že v ceně letenek je příruční zavazadlo, cena je vč. tax. V ceně letenky chybí pouze poplatek za platbu (5 €).

  • Aer Lingus zlevňuje letenky do Dublinu

    (07.10.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Aer Lingus nabízí další ze svých četných akcí. Tentokrát byl do akční nabídky začleněn i let Praha – Dublin, takže cestující, kteří se chystají do Irska se mohou těšit na přijatelnější ceny. Akční nabídku je možné rezervovat do úterý 13. října 2009.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.