Ryanair: Zpáteční letenky do Frankfurtu téměř zdarma

27. 10. 2009     Letenky levně

Irská nízkonákladová společnost Ryanair přišla s novou promonabídkou, v níž nabízí zpáteční letenky za pouhopouhých 0,02 Kč včetně letištních tax a poplatků. Zde však dobré zprávy končí. Za tuto cenu lze letenek koupit jen velmi, velmi omezené množství, navíc pouze na trase Praha – Frankfurt.

Štítky:
Letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Frankfurtu? Vybírejte pohodlně online!
  • Letiště Bratislava přišlo téměř o 35% cestujících

    (19.10.2009, Akční letenky.cz) Letiště M.R. Štefánika Bratislava přišlo během měsíce září téměř o 35% svých cestujících. To bylo způsobeno krachem letecké společnosti SkyEurope, která z Bratislavy nabízela levné letenky. Největší podíl cestujících zajišťuje letišti Bratislava nízkonákladová letecká společnost Ryanair, která z Bratislavy nabízí spojení do 17 destinací po celé Evropě. Více informací o letišti Bratislava naleznete na airportbratislava.sk.

  • Germanwings: v září téměř o 20 % více pasažérů než loni

    (15.10.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost Germanwings zaznamenala za měsíc září rekordní nárůst počtu pasažérů. V porovnání s loňským rokem se čísla zvýšila téměř o 20 %. Celkově Germanwings za září přepravili 812 842 cestujících. Přesně před rokem činil počet přepravených osob 684 615. To znamená nárůst o 18,73 procent.Radost nad skvělými výsledky poněkud kalí obavy z budoucnosti, která se nese ve znamení nově zavedené letecké daně a jejího dopadu na německou leteckou dopravu.

  • Výsledky ankety World Airline Awards 2010: Nejlepší leteckou společností světa jsou Asiana Airlines

    (13.09.2010, Letenky levně) O vítězství jihokorejské letecké společnosti rozhodlo téměř 18 milionů cestujících, jež jednotlivé aerolinky hodnotili v období uplynulého roku. Na druhém místě se pak umístily Singapore Airlines a třetí skončily Qatar Airways.

  • easyJet má více než o desetinu vyšší příjmy

    (25.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet zaznamenala podle své tiskové zprávy růst o 10,5% na téměř 608 milionů liber. Za poslední čtvrtletí vzrostl také počet přepravených cestujích na 11 milionů s obsazeností letů kolem 85%.


Sponzorované odkazy