Výsledky ankety World Airline Awards 2010: Nejlepší leteckou společností světa jsou Asiana Airlines

13. 09. 2010     Letenky levně

O vítězství jihokorejské letecké společnosti rozhodlo téměř 18 milionů cestujících, jež jednotlivé aerolinky hodnotili v období uplynulého roku. Na druhém místě se pak umístily Singapore Airlines a třetí skončily Qatar Airways.

Štítky:
Asiana Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines, World Airline Awards

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • EasyJet získal ocenění Nejlepší nízkonákladová letecká společnost Evropy 2011

    (30.06.2011, Rádi cestujeme) Přední evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet zvítězila v soutěži o Nejlepší nízkonákladovou leteckou společnost v Evropě. Cena, o které rozhodovali sami cestující, byla easyJet udělena na World Airline Awards na Pařížské letecké show. easyJet má nejlepší leteckou síť v Evropě a je čtvrtou největší leteckou společností Evropy.

  • Air Berlin je nejlepší evropský low-cost dopravce

    (27.05.2010, Rádi cestujeme) Včera v Hamburku probíhalo udílení cen World Airline Awards. Jako nejlepší evropský nízkonákladový dopravce byl vyhlášen Air Berlín, za ním je pak EasyJet. Třetí místo patří Norwegian Air.

  • Letiště Praha: další výsledky soutěže Nejtišší dopravce

    (21.09.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně zveřejnilo další průběžné výsledky 3. ročníku soutěže Nejtišší dopravce. Zatímco v červnu zvítězily aerolinky WizzAir a Austrian, v červenci první místo obsadily letecké společnosti Aeroflot v kategorii proudových letadel a Lufthansa v kategorii turbovrtulových letadel. Soutěž potrvá až do října, průběžné výsledky jsou však zveřejňovány každý měsíc.

  • Skytrax: nejlepší aerolinky na světě pro rok 2010

    (24.05.2010, Akční letenky.cz) Prestižní ocenění Skytrax Aerolinka roku 2010 má své vítěze. První místo získala aerolinka Asiana Airlines, hned za ní se umístila společnost Singapore Airlines a třetí místo obsadila Qatar Airways. V první desítce se umístily například i společnosti Air New Zealand či Emirates. Evropskou aerolinku byste ale mezi top 10 aerolinkami světa hledali marně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Izraele

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.