Levné letenky s WizzAir na sever i do Neapole

26. 11. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir nabízí levné letenky do Osla, Malmo nebo třeba italské Neapole již od 467 Kč. Cena za jednosměrný let včetně daní, pevných poplatků a poplatků za rezervaci při platbě bankovním převodem. U jiných způsobů platby platí vyšší poplatek za rezervaci. Za každý kus odbavených zavazadel jsou účtovány další poplatky.

Štítky:
Letenky, Levné letenky, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Neapole? Vybírejte pohodlně online!
  • WizzAir ruší linky na sever

    (11.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir ruší některé linky do severských států. Konkrétně se jedná o linky Praha – Oslo (Torp) a Praha – Malmö. V timetablu je sice obě najdete až do října, ovšem poslední lety, které najdete v bookingu jsou plánované na středu 24. února. Na obou linkách zakoupíte letenky nejlevněji od 399 Kč.

  • Lufthansa zakládá značku Lufthansa Italia

    (23.12.2008, Letenkář.cz) Lufthansa v Itálii vstoupí na trh s novou značkou „Lufthansa Italia“. Flotila šesti letadel propojí od února 2009 sever Itálie s evropskými metropolemi. Vlastní italské aerolinie s novou značkou Lufthansa založí začátkem příštího roku a zažádá o italskou licenci pro letecké přepravce (Air Operator Certificate). Nová společnost začne od 2. února 2009 létat do Barcelony a na pařížské letiště Charlese de Gaulla. Přímé spoje ...

  • Levné letenky: New York, Rhodos, Dubaj

    (24.11.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky jsou opět tématem našeho článku. Našli jsme levné letenky do New Yorku, cena za zpáteční letenku je pod 9tis. korun, vč. tax. Levně doletíte i na Rhodos a to z Říma. Cena dvou zpátečních letenek nepřekročí 800 korun. Ubytování za dvě osoby/noc stojí od 531 korun. Z Barcelony se naopak dopravíte levně na Kanárské ostrovy. Z Prahy nás zaujala letenka do Dubaje, kde jsme našli také poměrně levný jednohvězdičkový hotel.

  • Aktuální levné letenky

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Na velmi levné letenky jsme narazili u Pelikan.cz na trase Vídeň-Moskva. Jedna zpáteční letenka vč. tax, bez slevy za registraci u nás, stojí 4 269,- Kč. Další levné letenky nabízí například Wizzair na trase Wroclav-Oslo. Leťte před vánoci z Prahy do Benátek za 804,- korun. Levné letenky najdete i z Bratislavy do Paříže, zvláště v měsíci lednu.


Sponzorované odkazy