WizzAir spustil novoroční výprodej letenek

07. 01. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila novoroční výprodej letenek. Levné letenky WizzAir nabízí do 14. ledna pro období odletu až do 23. října. V nabídce je celkem 4000 letenek. Letenky od 497 Kč můžete pořídit například na trasách Praha – Paříž, Praha – Benátky, na linkách do Bruselu, Eindhovenu, Malmö, Milána, Osla, Bari či Říma.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Bari, Letenky do Belgie, Letenky do Benátek, Letenky do Bruselu, Letenky do Eindhovenu, Letenky do Francie, Letenky do Itálie, Letenky do Malmo, Letenky do Milána, Letenky do Nizozemí, Letenky do Norska, Letenky do Osla, Letenky do Paříže, Letenky do Říma, Letenky do Švédska, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Velké Karlovice chystají bohatý vánoční a novoroční program

    (15.10.2010, Rádi cestujeme) VELKÉ KARLOVICE -  Lidový jarmark, výstavu betlémů, zpívání pod vánočním stromem, Živý betlém, ukázky starých řemesel i sváteční koncerty: to vše mohou na přelomu roku zažít návštěvníci Velkých Karlovic na Valašsku. Část programů se uskuteční v blízké Zvonici na Soláni. Obec také o svátcích nabídne mimořádnou příležitost podívat se do ojedinělého dřevěného barokního Karlovského kostela a prohlédnout si ho s průvodcem.

  • Ryanair spustil akci na letenky od 159 Kč

    (02.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová aerolinka Ryanair spustila včera akci na levné letenky od 159 Kč (€6). Sleva 33% se vztahuje na vybrané lety v období od pondělí 15. března do pátku 30. dubna 2010. Akční letenky je možné rezervovat do čtvrtku 4. března 2010 a je nutné je zakoupit minimálně s dvoutýdenním předstihem.

  • Norwegian spustil akci na letenky do Norska

    (11.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Norwegian spustila akci na letenky Norska. Cena pro vybrané lety rezervované do soboty 13. března 2010 je dostupná již od NOK 199. Norwegian nabízí i letenky z a do Prahy. Letět s ním můžete do května do Bergenu, Osla Gardermoen, Osla Rygge, Stavangeru a Trondheimu.

  • Ryanair spustil akční nabídku – letenky od 130 Kč

    (09.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair dnes spustila další akční nabídku na levné letenky od 130 Kč. Akce na letenky platí do čtvrtku 11. března 2010 a letět je možné v období od čtvrtku 1. dubna 2010 do pondělí 31. května 2010. Akční letenky se nevztahují na vybraná období a je nutné je rezervovat s dvoutýdenním předstihem.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.