WizzAir přepravil v Praze skoro půl miliónu cestujících

11. 01. 2010     Akční letenky.cz

Wizz Air oznámil, že v roce 2009 přepravil 7,8 milionu cestujících, což představuje meziroční nárůst o 33 %. V průběhu roku 2009 společnost otevřela novou základnu v Praze, převzala 7 nových letadel typu Airbus A320, čímž se počet strojů ve flotile navýšil na 27.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Heathrow očekává přes 70 mil cestujících

    (16.12.2010, Rádi cestujeme) Londýnské letiště Heathrow očekává, že během příštího roku využije jeho služeb přes 70 miliónů cestujících. Společnost BAA oznámila, že očekává v příštím roce 3,7% nárůst v osobní přepravě. Mety 70 mil. cestujících za rok letiště Heathrow ještě nikdy nedosáhlo. Proto půjde zřejmě o historický mezník tohoto letiště. V příštím roce se také předpokládá vyšší zisk letiště - zisk by měl přesáhnout 1 mld. liber, to je přibližně 30 mld. korun. V letošním roce by zisk 1 mld. neměl překročit, podle aktuálních zpráv by zisk měl činit 972 mil. liber.

  • easyJet: 6 milionů cestujících na/z letiště Praha

    (01.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet se může pochlubit 6 miliony přepravených cestujích z nebo na letiště Praha. Největší poptávka z Prahy je po letenkách do Anglie – konkrétně po trasách Praha – Londýn (v nabídce je Gatwick i Stansted) a Praha – Bristol. Třetí nejvyhledávanější destinací je pak italské Miláno.

  • ČSA hlásí nápor cestujících SkyEurope

    (01.09.2009, Akční letenky.cz) Kontaktní centrum Českých aerolinií zažívá v současnosti nápor cestujících SkyEurope. Od zveřejnění nabídky řešení Českých aerolinií ČSA pro zákazníky SkyEurope včera ve večerních hodinách se do dnešní jedenácté hodiny obrátilo na Kontaktní centrum Českých aeroliniích několik tisíc cestujících se žádostí o podrobnější informace.

  • Letiště Katowice zaznamenalo růst počtu cestujících

    (06.11.2009, Akční letenky.cz) Letiště Katowice zaznamenalo růst počtu přepravených cestujících. Během měsíce října 2009 bylo totiž odbaveno 192 066 cestujících, tzn. o 3% více než ve stejném období minulého roku. Z tohoto počtu bylo v rámci pravidelné letecké dopravy odbaveno 147 973 osob, což znamená také 3% nárůst ve srovnání s říjnem 2008 roku.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.