Tři nejlákavější místa Paříže

19. 02. 2010     Akční letenky.cz

Přemýšlíte kam se vydat na pozdní zimní dovolenou a přitom už vás bolí dolní končetiny z přehršle lyžování? Neztrácejte hlavu, pořád je zde spousta skvělých míst, kam se můžete podívat i jen tak – bez hůlek, skipassu a vosku na lyže. Co třeba taková Paříž?

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Tisíce nových pracovních míst a levnější letenky

    (25.06.2010, Akční letenky.cz) Komisař Siim Kallas, španělský ministr dopravy J. B. López a státní tajemník USA pro dopravu Ray LaHood podepsaly dne 24. června 2010 v Bruselu druhou etapu dohody Otevřené nebe. Očekává se, že tato dohoda přinese hospodářství až asi 12 mld. eur (asi 310,6 mld. Kč), zároveň prý povede k vytvoření asi 80 000 pracovních míst.

  • 10 míst, která musíte navšívit v Amsterdamu

    (10.12.2009, Akční letenky.cz) Léto 2009 už skončilo, podzim se pomalu přehupuje do zimy. Taverny jsou zavřené, lehátka uzamčená ve sklepě a na plážích fouká studený vítr. Kam se tedy vydat na dovolenou, když Vaše oblíbená letní destinace připomíná město duchů? Proč si nenaplánovat prodloužený víkend ve velkoměstě, chodit z muzea do muzea a večeřet v proslulých místních restauracích?

  • 10 nejlepších lyžařských míst podle aerolinky easyJet

    (25.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet odhalila 10 nejoblíbenějších lyžařských destinací, do kterých si její zákazníci rezervovali nejvíce letenek, ubytování a balíčků přes speciální portál ski.easyjet.com. A jaké je pořadí? Chamonix, Francie Avoriaz, Francie Meribel, Francie Les Arcs 1800, Francie Pas de la Casa, Andorra Val d’Isere, Francie Kitzbuhel, Rakousko Innsbruck, Rakousko Soll, Rakousko Arinsal, Andorra Share on Facebook

  • City Airline levně spojuje Prahu se Švédskem

    (29.04.2009, Akční letenky.cz) Švédská letecká společnost City Airline nabízí levné lety do švédského Gothenburgu. Letět do Švédska můžete s touto společností také z České republiky, a to na trase Praha - Gothenburg. Cena letenky je dostupná již od 1369 Kč. Rezervovat lety společnosti je možné na cityairline.com, počet nejlevnějších míst míst je ovšem omezen.


Sponzorované odkazy