Piloti aerolinky Lufthansa budou stávkovat

18. 02. 2010     Akční letenky.cz

Leteckou společnost Lufthansa čeká čtyřdenní stávka ve dnech 22. – 25. února 2010. Odborový svaz Lufthansy totiž schválil stávku většinou 94% hlasů, podle mediafax.cz jsou ale ochotní vyjednávat. Hlavním důvodem stávky jsou nízké platy a téměř žádné pracovní jistoty pro ně i pro piloty Germanwings.

Štítky:
Germanwings, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • British Airways a TAP Portugal budou stávkovat

    (16.03.2010, Akční letenky.cz) Letecké společnosti British Airways a TAP Portugal budou stávkovat. Již včera jsme v článku Zajímavosti a zprávičky z leteckého světa informovali o plánované stávce TAP Portugal. Piloti této letecké společnosti, která mimo jiné nabízí i lety z Prahy do Lisabonu, by měli stávkovat celkem 6 dní od 26. do 31. března 2010.

  • Víme, které aerolinky budou létat z Vodochod

    (17.05.2010, Letenky levně) Podle důvěryhodných informací webu ekonomického motejlek.com budou do letiště Vodochody s největší pravděpodobností pravidelně létat Ryanair, easyJet, Wizz Air, Air Berlin, flyNiki a zřejmě i Travel Service.

  • SmartWings budou od listopadu létat i do Amsterdamu a Bukurešti – známe cenu letenek!

    (04.09.2010, Letenky levně) České aerolinky Smart Wings (což je v podstatě obchodní značka společnosti Travel Service) rozšiřují svůj letový řád a s platností od 1. listopadu 2010 do něj přidávají Amsterdam a Bukurešť. Do hlavního města Nizozemska budou létat denně vždy ráno a večer, do Rumunska jednou denně ráno.

  • Aerolinky budou moci nově do Kanady létat z jakéhokoliv

    (02.05.2009, Letenkář.cz) Evropské aerolinky budou moci nově létat do Kanady z kteréhokoliv místa v Evropské unii. Ministři dopravy EU pod vedením českého ministra Petra Bendla 30. 3. v Bruselu totiž podle diplomatického zdroje ČTK souhlasili s dohodou mezi EU a Kanadou, která otevírá jejich vzájemný letecký trh. Součástí smlouvy je přitom odstranění omezení počtu letů či místa odletů a příletů, což by ...


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.