Zpáteční letenky do Barcelony, Sofie či Nice od 1743 Kč

23. 03. 2010     Akční letenky.cz

Letecká společnost Austrian Airlines nabízí zpáteční letenky Vídeň – Barcelona, Sofia či Nice od €68,62 tedy v přepočtu za 1743 Kč. Cena platí pro zpáteční letenky včetně daní a poplatků rezervované na austrian.com. Letenky se dají rezervovat v rámci "Redticket Europe".

Štítky:
Austrian, Letenky, Letenky Austrian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Barcelony? Zajímají vás letenky Nice? Letenky do Sofie, Barcelony i Nice nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Tip na levný eurovíkend: Nice

    (14.07.2010, Rádi cestujeme) Francouzské město Nice najdete na Azurovém pobřeží. Z Prahy je vzdáleno přibližně 1 200 km. Jeho hlavní atrakcí je bezesporu Promenade des Angleis. Tato promenáda byla vystavena již v roce 1821 n.l. Staré město se svými úzkými uličkami stojí za vaší pozornost také. Najdete zde poměrně známé tržiště s květinami a zeleninou. Nemusíte ovšem zůstávat jen u zeleniny, je zde i spousta kaváren či restaurací. Město Nice zaujalo i světoznámé malíře, jakými jsou Pablo Picasso nebo Auguste Renoire.

  • Zpáteční letenka do bulharské Sofie za 1 432 Kč

    (23.09.2010, ) S německým dopravcem Air Berlin se můžete v říjnu podívat do bulharského hlavního města Sofie za 58 Euro, v přepočtu tedy 1 432 Kč. Tato cena platí za 1 zpáteční letenku z Vídně, akce je tedy výhodná spíše pro obyvatele Moravy.

  • Levné letenky z Vídně: Bělehrad, Sofie i Bukurešť jen za 1 422 Kč!

    (01.11.2010, Letenky levně) Zajímavé nabídky na letenky z Vídně se týkají vesměs destinací poblíž Balkánu. Do Bělehradu, Sofie i Bukurešti si můžete zaletět již za 1 422 Kč! Do Bělehradu vás z vídeňského letiště dopraví přepravce TUIfly.com, přičemž tam můžete letět například 7. ledna a vrátit se můžete dne 12. ledna. Letenky si objednávejte na webu TUIfly.com.

  • Nově od Smart Wings: letenky do Nice a Nantes

    (03.01.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings si přes vánoční svátky nachystala malé letecké překvapení pro své příznivce a představila nové letenky Praha – Nice a také letenky do Nantes. Oba dva spoje budou v provozu od 31. března 2011 a to pro odlety z Letiště Praha – Ruzyně (PRG) v každý čtvrtek.


Sponzorované odkazy