Levné letenky z Vídně: Bělehrad, Sofie i Bukurešť jen za 1 422 Kč!

01. 11. 2010     Letenky levně

Zajímavé nabídky na letenky z Vídně se týkají vesměs destinací poblíž Balkánu. Do Bělehradu, Sofie i Bukurešti si můžete zaletět již za 1 422 Kč! Do Bělehradu vás z vídeňského letiště dopraví přepravce TUIfly.com, přičemž tam můžete letět například 7. ledna a vrátit se můžete dne 12. ledna. Letenky si objednávejte na webu TUIfly.com.

Štítky:
Letenky do Bělehradu, Letenky do Bukurešti, Letenky do Bulharska, Letenky do Rumunska, Letenky do Sofie, Letenky do Srbska, Letiště Vídeň

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Sofie? Zajímají vás letenky Vídeň? Vybírejte pohodlně online!
  • Air Berlin: levné letenky do Sofie a Curychu

    (18.08.2011, Akční letenky.cz) Podzim se blíží a letecké společnosti se předhánějí s nejlepšími nabídkami levných výletů. Německá aerolinka Air Berlin nabízí svým zákazníků akční jednosměrné lety z Vídně do mnoha destinací od 1099 Kč (€44,99) včetně poplatků. Vyhodně se můžete vypravit například po trase Vídeň – Sofie.

  • Zpáteční letenka do bulharské Sofie za 1 432 Kč

    (23.09.2010, ) S německým dopravcem Air Berlin se můžete v říjnu podívat do bulharského hlavního města Sofie za 58 Euro, v přepočtu tedy 1 432 Kč. Tato cena platí za 1 zpáteční letenku z Vídně, akce je tedy výhodná spíše pro obyvatele Moravy.

  • Vlídně z Vídně: letenky od 1423 Kč se vším všudy

    (12.10.2010, Akční letenky.cz) A máme tu dnes opět bezva akční letenky od společnosti Air Berlin. Tentokrát si můžeme udělat radost výletem do Sofie,  obšťastnit se nákupem levné letenky do Barcelony a Bělehradu či si zakoupit své letenky levně do Nice.

  • Zažeň chmurné myšlenky: kup si levné letenky. Do Barcelony a jinam od 1971 Kč

    (13.12.2010, Akční letenky.cz) Austrian Airlines nabízí velice levné letenky pro odlety z Vídně. Již od 1971 Kč se na křídlech tradičního rakouského přepravce můžete objevit krásy životem tepající Barcelony, od 1991 Kč si můžete udělat radost úspěšným lovem na letenky do Stockholmu či si ukořistit levné letenky do Sofie od 1994 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rumunska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.