Nově od Smart Wings: letenky do Nice a Nantes

03. 01. 2011     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings si přes vánoční svátky nachystala malé letecké překvapení pro své příznivce a představila nové letenky Praha – Nice a také letenky do Nantes. Oba dva spoje budou v provozu od 31. března 2011 a to pro odlety z Letiště Praha – Ruzyně (PRG) v každý čtvrtek.

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Nantes, Letenky do Nice, Letenky Smart Wings, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Nice? Vybírejte pohodlně online!
  • Smart Wings nově nabízí i letenky na Menorku

    (16.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings nově nabízí lety také na trase Praha – Menorka. Lety budou operovány jednou týdně s odletem z Prahy v 18:45 a příletem v 22:25. Zpět z Menorky jsou odlety plánovány na 23:10 s příletem na Letiště Praha v 1:30. Smart Wings nabízí letenky z Prahy na Menorku od 9897 Kč.

  • Smart Wings nabízí další nové linky

    (15.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings přidala do svého systému další nové linky. Od 26. června do 29. srpna 2010 bude možné létat jednou týdně v neděli na trase Praha – Malta. Další nové linky míří do Řecka. Dvakrát týdně vždy v úterý a pátek bude od 4. června do 28.

  • Smart Wings přidává další letenky do Řecka

    (18.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings přidala do svého letového řádu další lety do Řecka. Nově přidává lety z Prahy, Brna i Ostravy na řecké ostrovy Kos a Samos. O nové lince na Kos z Brna jsme vás již informovali minulý týden (viz článek Smart Wings nabízí další lety z Brna).

  • Tip na levný eurovíkend: Nice

    (14.07.2010, Rádi cestujeme) Francouzské město Nice najdete na Azurovém pobřeží. Z Prahy je vzdáleno přibližně 1 200 km. Jeho hlavní atrakcí je bezesporu Promenade des Angleis. Tato promenáda byla vystavena již v roce 1821 n.l. Staré město se svými úzkými uličkami stojí za vaší pozornost také. Najdete zde poměrně známé tržiště s květinami a zeleninou. Nemusíte ovšem zůstávat jen u zeleniny, je zde i spousta kaváren či restaurací. Město Nice zaujalo i světoznámé malíře, jakými jsou Pablo Picasso nebo Auguste Renoire.


Sponzorované odkazy