Akční letenky z Prahy nyní na @Deals_Prague

19. 03. 2010     Akční letenky.cz

Fenoménem dnešní doby jsou sociální sítě na internetu. Zatímco Facebook už má dnes asi naprostá většina vašich známých, Twitter používá jen malé množství lidí. Přesto se i na něm najde celá řada velmi užitečných informací. Jednou z oblastí, kde se Twitter zejména v zahraničí opravdu ujal, je cestovní ruch.

Štítky:
Akční letenky, Letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Web FlyLowCostAirlines.org nyní již ve 21 jazycích

    (13.07.2009, Akční letenky.cz) Web FlyLowCostAirlines.org je nyní dostupný již ve 21 jazycích. Nově byla zavedena také jeho bulharská verze. Web FlyLowCostAirlines.org je zaměřený na vyhledávání letů s nízkonákladovými leteckými společnostmi. Hledání přímých letů i letů s přestupy.

  • Levné letenky s Ryanairem nyní od 173 Kč

    (14.01.2011, Akční letenky.cz) Zákazníci nízkonákladové letecké společnosti Ryanair mají nyní další možnost vycestovat doslova za pár korun. Aerolinka nabízí levné lety z Brna a Bratislavy, které jsou dostupné od pouhých 173 Kč. Za tuto cenu je například možné pořídit letenky na trase Brno – Milán nebo z Bratislavy do Bruselu a Milána.

  • ČSA Support nyní jako Czech Airlines Handling

    (05.03.2010, Akční letenky.cz) ČSA Support změnila na konci února svůj název na Czech Airlines Handling. Hlavním důvodem je fakt, že má nyní na starosti veškeré činnosti spojené s odbavením letadel a cestujících. Czech Airlines Handling je dceřinnou společností ČSA.

  • Odbavení přes mobil na Letišti Praha nyní i s Lufthansou

    (09.07.2009, Akční letenky.cz) Odbavení přes mobil na letišti Praha Ruzyně nyní umožňuje i letecká společnost Lufthansa. Od 26. června 2009 se cestující mohou nově odbavovat právě pomocí mobilního telefonu. Jako první tuto službu zavedla letecká společnost Air France KLM, ihned po ní se připojila i aerolinka Austrian Airlines.


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.